Forumet - Fredagsträff

Fredagsträff

1355 1 26
Hej sötnosar. Detta är min första tråd på länge. Jag har inte er alla på eventuella sociala medier (tyvärr). Jag funderade på om någon gammal tös eller grabb känner för att ta en öl med mig, troligtvis och eventuellt ex davvelito och ex penja på kvällen nu på fredag, den 8:de Januari runt Söder eller i gamla stan? 

Är i stockholm för att besöka min morfar som ej mår så bra och bor därför hos min vän som jobbar hela natten. Är därför sjukt tacksam om jag kan sova på en eventuell soffa bland en av er som jag har talat med nog för att jag inte ska verka vara endast ett användarnamn på internet. 
Alla mina släktingar är nykterister. Ledsen


Stockholm.jpg

Spana också in:


AndersLkpg: Trevligt att du är här igen. Önskar att din morfar ska börja må bättre så snart som möjligt. Hoppas att du ska hitta ett ställe att sova på och att ni ska få en rolig träff. Här följer en sång från en svunnen och tyvärr mindre hälsomedveten tid.

http://www.youtube.com/watch?v=m6JdlL4oai0
Tack. Jag hoppas också 

Åh vad sofistikerat. Jag vet inte om det påminner om kvällen som jag planerar att ha. ;)

Lounge: Kommer kanski! Detta blir kul!

Hoppas det blir bättre m morfar :(
Tack.  Jag vet att det kommer bli en riktigt trevlig kväll med detta sällskapet.  Jag uppskattar verkligen er Hjärta

S3ON: P.S. Hade givit de flesta UMare sovplats om jag hade möjligheten. Så är inte heller ngt creep som är ute efter nåt specifikt lr så. Det kanske var lätt att misstolka pga omständigheterna etc. 

Mvh
Det var en vänlig gest. 

Mvh
Flickan på bilden

Draug: Hade jag huserat i sthlms trakterna skulle jag lätt varit på att knäcka en bärs lr varför inte en back. Men hopps det blir en trevlig kväll i ljuvlig um-anda ändå!
Aw Hjärta Kom nästa gång.

Tack!