Forumet - Fredlig våldtäkt

Fredlig våldtäkt

1544 0 22

Våldtäkter är i ropet nu, som vanligt
Alla avskyr vi överfallsvåldtäkter och sånt där förövaren nästan slår ihjäl sitt offer, men vad tycker ni om pacifistiska våldtäkter? Ex när en kvinna ligger utslagen av droger osv. eller sover och kanske inte ens märker att det har skett.

Är det värre eller bättre än överfallsvåldtäkt? Mindre traumatiskt för offret?

Spana också in:

Och innan någon inbillar sig något (snälla sluta tolka allt jag säger som något jag personligen menar eller tycker, jag vill bara skapa diskussioner), jag försöker inte på något vis förminska våldtäkter osv.

Den här tråden baseras på det här trollet och att en vän till mig sa för något år sedan att han "aldrig har haft analsex med en tjej som varit vaken" och verkade inte se något fel med det alls.

Gillar inte att jämföra. Men ska man ändå jämföra så känns det nästan värre med våldtäkt på en medvetslös person eftersom offret då inte har haft en chans att försvara sig: uppstår ett ordentligt slagsmål har man i alla fall fått chansen att försvara sig, så kanske kan risken för eventuella självförebråelser då bli något mindre, om något. en rent spontan teori. Psykologiskt sett känns det nästan mer respektlöst att använda en medvetslös person som ett föremål på det viset, intrycket att det vore en sak snarare än en människa verkar förstärkas. 


isola:
de skulle förekomma ändå. och det gjorde de ju.
Och som vanligt så blir jag attackerad... sa bara min sak. Jag menade inte att genarilisera över alla. tror inte på mångkultur. jag tycker att det är bra som det är. Ser inget intresse i att möta andra kulturer. Ska jag möta andra kulturer ska det vara på mina villkor som ex. då jag åker utomlands. Men jag vill inte att folk har annorlunda värderingar, kläder, livssstil, åsikter än typiskt svenska , andra levnadssätt, osv. Blir bara massor av diskussioner. Tycker bara att det är ointressant. 

Chuz Martinez: Är det värre eller bättre än överfallsvåldtäkt? Mindre traumatiskt för offret?
Det beror ju på vad scenariot är. Kommer personen som blir våldtagen under sin medvetslöshet att få reda på det?

Ser man till det trauma som det kan leda till så tror jag oavsett att den som utsätts för VÅLDtäkt (dvs. som involverar fysiskt våld) i de flesta fall mår sämre än en person som inte är vaken när det inträffar. Både fysiskt och psykiskt.