Forumet - Fredrik Reinfeldt ang. piratkopiering

Fredrik Reinfeldt ang. piratkopiering

248 0 19

Spana också in:

DeathOrGlory:

Han är ändå hycklare precis som alla andra politiker.


jo men konstigt att folk inte reagerar eller att d typ händer nått. ja menar man ska ju inte kunna säga en sak och sen göra nån annan och d med nedladdningen är ju en hyfsat stor fråga. männsikor borde ju demonstrera och slå och döda lite mer anarkistiskt . eh känns bara konstigt iaf att d kan gå förbi sådär bara
NEMO:

är fredrik reinfeldt för eller emot nedladdning? han sa ju att de inte skulle kriminalisera en hel ungdomsgeneration innan. vad hände med d? när ändrade han sig typ?[shake]


Det vore ju ett väldigt dumt påstående då de redan är kriminaliserade, just för att de är kriminella.
Inget seriöst parti står för fri kopiering av upphovsrättsskyddat material, för det är en oseriös idé att bara slopa hela upphovsrätten.
Anklever:

Inget seriöst parti står för fri kopiering av upphovsrättsskyddat material, för det är en oseriös idé att bara slopa hela upphovsrätten.


Men själva poängen är ju att fildelning är dagens teknik. tekniken har utvecklats så fruktansvärt mycket och i stort sett alla ungdomspartier är för fildelning. Tänk framåt. Visst det är ett brott att ladda ner. Men folk kan ju skydda sig. Kort och gott finns det inget någon kan göra för att stoppa fildelningen. Det enda politikerna gör nu är att bromsa utvecklingen. Ganska ironiskt med tanke på att det är vi som är framtiden och lagarna kommer ju aldrig hålla. Kolla bara på Danmark.