Forumet - Friends with Benefits

Friends with Benefits

1643 2 10

Det är så att jag har varit väldigt bra kompis med en kille över 10 år, litar på honom för fullt och han är alltid snäll mot mig.

Jag är oskuld, vilket inte han är. Vi pratar om typ allt och vi har snackar om ifall vi ska ligga för att jag vill verkligen bli av med oskulden. Är väldigt kåt av mig och har längtat i flera år på att få ligga, men har inte haft nån pojkvän, och orkar inte vänta längre. :(

Ska jag göra det eller ska jag vänta tills jag är tillsammans med någon?

Jag vet att min killkompis är attraherad av mig och jag av honom men vi gillar bara varann som vänner. ;) jag vet att han skulle ta de lugnt och lyssna på mig, men de känns lite konstigt om vi liksom ska ligga och sen fortsätta va vänner som vanligt i skolan och så.. 

Vi är byxmyndiga båda två.

Senast ändrad 13 Jun 2013, 11:09 av André Vifot Haas

Spana också in:

Hej. Finns mycket som kan gå fel och mycket som kan gå rätt med detta. De negativa grejerna är att det är väldigt lätt att få andra känslor för varandra efter att ni har haft sex. Om någon av er får dessa så kan det ju förstöra er vänskap. En annan aspekt är när ni båda sedan får andra förhållanden. Om ni fortfarande vill umgås med varandra då gör ju att vissa framtida partners tycker att det inte är ok att ni fortsätter umgås med varandra eftersom ni har haft sex med varandra.

Det positiva är att du kan få en positiv första sexupplevelse. Eftersom du litar på honom kanske du inte behöver skämmas och sexet kan bli en bra upplevelse. Hur du gör är upp till dig själv, lycka till :)


stockholmsbarn: Det kommer ju bli pinsamt? Att vi aldrig ska nämna att vi har legat, och våra vänner får inte veta, de skulle döda mig. 

Är nog ingen bra idé då om du tror det blir jobbigt. Jag har sex med en kille jag är kompis med rätt så regelbundet för att det är bättre än att ligga med någon totalt okänd. Bara blev så efter att jag var hemma hos honom en kväll och det slutade med sex, diskuterade med honom om det skulle gå att bara ha sex utan ett förhållande när man ville vilket han var med på.