Forumet - friendzone eller inte?

friendzone eller inte?

1262 0 8
mitt objekt, ragg, crush vad man nu ska kalla det, snapchatar jag med mycket. Men det är alltid jag som tar initiativet att snapa först. Men hon svarar alltid och är trevlig och goo, ibland samtalsförande. När vi träffas irl samma sak. Men det käns inte som att hon är lika på hugget som mig liksom. 
Hur skulle ni bedöma detta, är det ett teken på friendzone eller är det bara sikta mot stjärnorna?

Inga kommentarer

Senast ändrad 21 Aug 2014, 13:13 av Exner
Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Hon ser det som att du är mer investerad i det hela än vad hon är. Ligg lite lågt några dagar och låt henne komma till dig istället.
Tjejer skriver sällan först till mig. Det är alltid jag som får ta initiativet. Det betyder ingenting. 


om du är friendzoned beror det på att du inte är tydlig med vad för relation du vill ha med henne och hon tror du vill vara "bara kompis"
lägg ned hela friendzone skiten för fan

Spana också in:

Men asså om jag säger såhär, vår relation har gått upp senaste månaden, men nu känns det som den stannat. Men jag är jävligt på göra något med henne, mer än att träffas då vi tränar, men vill inte göra det förens jag får något typ av bekräftelse att hon är intresserad av mig
I slutändan är det förstås alltid individuellt, men som generell regel så är det väl bättre att ignorera personen ifråga fram till att den tar kontakt i sådana här fall. Jag vet att det är svårt men vad kan man göra. I vissa situationer blir ens värde devalverat ju mer entusiasm man visar. Det är sorgligt
"Friendzone" är bullshieet.