Forumet - Frisk! :D:D:D

Frisk! :D:D:D

4421 1 52
Idag blev jag friskförklarad av min BUP-behandlare och jag kan inte förklara alla dessa känslorna! Alla känslor kom nyss och allt känns så j*vla fantastiskt! Min glädje är på topp och jag gråter bokstavligen nästan glädjetårar!
Vet inte varför jag skrev det här men var bara tvungen att skriva av mig!!

28/2 . 2012 ett datum som jag alltid kommer att minnas! [love].

Spana också in:

Im fancy:

HÄRLIGT! You go, girl


Haha js! [bigsmile] är fortfarande lika glad![bigsmile][crazy]

människan:

GRATTIS SOM FAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!


Haha TACK SOM FAAAAAN!!!!! [bigsmile][bigsmile]

Pappbox:

du vill väl höra att du gjort ett bra jobb? :)
vilket det inte är tvivel om, fortsätt nu bara på denna väg <3


Såklart jag vill! Vet att jag har gjort ett bra jobb för annars skulle jag inte vara här (inte för att låta ego) [crazy].
Ja, jag tänker aldrig falla tillbaka till mitt gamla liv, detta är mitt nya jag och mitt nya liv som jag lugnt kommer fortsätta leva! [bigsmile].

patrick bateman:

grattis


Tack så himla mycket! [bigsmile][love]

grums:

Keep up the good work, tjejen!


Försöker jag göra och hoppas jag kan fortsätta såhär! [smile]

Chibibbi:

Fint, mycket bra jobbat! =) Önskar dig all lycka.


Tack så mycket! [bigsmile][love]

Victor Ahlén:

Grattis grattis hörru du!


Tack! [bigsmile][bigsmile][love]
Pappbox:

det är alltid bra att kunna se sina framsteg, annars skulle vi inte kunna utvecklas :)


Nä det är sant! [smile].

soelas:

Alltid kul att höra folk som kämpat sig igenom helvetet :D


Ja det är det verkligen men trodde aldrig att jag själv skulle få uppleva det här!

soelas:

följ min väg genom sjukdomen


Det ska jag göra! :) [love]. Och önskar dig all lycka till! Tror på dig! [love].
Jag är ett av dom många levande bevisen som bevisar att man kan bli helt frisk! :)

soelas:

Hoppas att min blogg kan hjälpa andra i framtiden :)


Det kommer den att göra! [smile]. Och har faktiskt samma önskan [smile][crazy].
Pappbox:

Planer för framtiden nu då?


Jadu, ganska mycket men längtar verkligen till gymnasiet, samhälle - Media blir det på JB en timmme därifrån jag bor så jag hoppas det blir bra, sen blir det journalistik utbildning i göteborg så ska flytta dit efter gymnasiet sen vill jag satsa väldigt mycket på ungdomar i Sverige, föreläsa om min ätstörning, mobbning, ångest, depression och allt som jag har varit med om och jag vill bli en förebild för ungdomar och kämpa mer för deras rättvisa i Sverige.
Och jag vill kunna inspirera dom men få se hur det blir med det sen skulle jag även vilja starta ett eget företag eller nåt. Men få se hur mycket jag orkar och vad jag vill satsa på. Allt kanske ändras till gymnasiet liksom, vad vet jag?
emma_96:

Allt kanske ändras till gymnasiet liksom, vad vet jag?


Att bli en förebild är ett bra mål, även om det är tungt att vara en förebild eftersom du har massa ansvar där med i hur du förmedlar dig själv så är tankesättet bra.
Har du en företagsidé?
Allt kan ändras ja, men håll kvar vid din dröm och arbeta efter en plan så blir det bra iaf ;)
Pappbox:

Allt kan ändras ja, men håll kvar vid din dröm och arbeta efter en plan så blir det bra iaf ;)


Ja jag tänker verkligen kämpa för att nå mitt mål och jag släpper aldrig min dröm! Men sen beror det mycket på om jag kommer in på gymnasielinjen som jag vill gå. Det är väldigt avgörande liksom...
Jag vet att vara förebild kan vara jobbigt men det är verkligen mitt mål och jag vill visa ungdomar att man inte behöver vara perfekt, man kan vara sig själv utan att skämmas liksom för allt är så jävla falskt nuförtiden, alla ska likna varandra o.s.v.
Hm..En företagsidé...Jag har en men den låter säkert jättekonstig, men jag vill typ starta en egen tidning eller något inom media...
emma_96:

Jag vet att vara förebild kan vara jobbigt men det är verkligen mitt mål och jag vill visa ungdomar att man inte behöver vara perfekt, man kan vara sig själv utan att skämmas liksom för allt är så jävla falskt nuförtiden, alla ska likna varandra o.s.v.


Mjo, ideal har väl förstört många så det är bra ifall vi kan ta ett steg från det

emma_96:

.Jag har en men den låter säkert jättekonstig, men jag vill typ starta en egen tidning eller något inom media...


En tidning är nog uteslutet för det mediet är ju döende, däremot en nyhetsapp kanske?
emma_96:

Alla känslor kom nyss och allt känns så j*vla fantastiskt! Min glädje är på topp och jag gråter bokstavligen nästan glädjetårar!


Åh vad duktig du är! Grattis! Men försök gå upp mer i vikt ändå. Det var väl du som satsade på 60-65 kg? Det låter i alla fall bra enligt mig :) Själv har jag fått ett erbjudande att lägga in mig på ett bra behandlingshem, så jag får se vad det blir av det :) Frisk ska vi i alla fall bli!
Pappbox:

En tidning är nog uteslutet för det mediet är ju döende


Jo det är ju sant :(

Pappbox:

däremot en nyhetsapp kanske?


Jag vet inte, funderar samtidigt på typ en egen hemsida elr nåt, haha vet inte riktigt vad jag vill xD.

ickus:

Åh vad duktig du är! Grattis!


Tack så mycket! [bigsmile][love].

ickus:

Men försök gå upp mer i vikt ändå.


Ja jag kämpar varje dag för att komma liiite närmare mitt mål, om det så är 100,200 eller 500 gram [smile]. Och ja, det var jag som ville gå upp till 65, just nu ser det lite omöjligt ut eftersom jag vill komma dit så fort som möjligt men jag kämpar ändå på [smile].

ickus:

Själv har jag fått ett erbjudande att lägga in mig på ett bra behandlingshem


Vad bra/''kul'' eller vad man ska säga! [bigsmile]. Nu kan inte jag bestämma över dig men om jag var du skulle jag ta den chansen för det kan hjälpa dig så mycket, men du bestämmer ju såklart själv men det är bara min åsikt! [smile].

ickus:

Frisk ska vi i alla fall bli!


Ja exakt! Och en viktig sak att komma ihåg det är att man aldrig ska ge upp hoppet! Det går att ta sig loss från ätstörningen och vinna över den, allt handlar om motivation! Utan BUP skulle inte jag klarat mig, jag fick all hjälp, stöd och motivation därifrån! [smile][smile].
emma_96:

Nu kan inte jag bestämma över dig men om jag var du skulle jag ta den chansen för det kan hjälpa dig så mycket, men du bestämmer ju såklart själv men det är bara min åsikt!


Ja, det är många somm tycker att jag ska ta den chansen men ja, jag vet inte om jag kan eftersom jag behöver hjälp på många andra sätt och det finns ingen läkare eller sköterska där under kvällarna. Jag måste alltså ta hand om min egen medicin vilket jag inte kan (då jag har lite missbruksproblem). Jag är även rädd för att ta mitt eget isulin så ibland behöver jag hjälp. Men det är sådant vi försöker lista ut nu så jag hoppas att det kommer lösa sig.

emma_96:

Ja exakt! Och en viktig sak att komma ihåg det är att man aldrig ska ge upp hoppet! Det går att ta sig loss från ätstörningen och vinna över den, allt handlar om motivation! Utan BUP skulle inte jag klarat mig, jag fick all hjälp, stöd och motivation därifrån!


Ja, och jag skulle vilja säga att du är ett prefekt exempel av tillfrisknande! Men ja, man kan aldrig ta sig ifrån detta själv så det var bra att du sökte hjälp för det! Verkligen! Bup hjälpte mig med trauma när jag var yngre också och det förändrade mitt liv på så många sätt. Bra sätt alltså.

emma_96:

Och ja, det var jag som ville gå upp till 65, just nu ser det lite omöjligt ut eftersom jag vill komma dit så fort som möjligt men jag kämpar ändå på


Jag beundrar dig för det! Fortsätt så! :)