Forumet - Frisyr- och picknicktips?

Frisyr- och picknicktips?

3811 0 34

Hej ungdomar!!!11

Imorgon ska jag klippa mig, vet ni några fina frisyrer som man inte behöver lägga tid på?

Efter klippningen ska vi på utflykt i drygt 5-6 timmar och behöver matsäck. Vi har ingen kylväska (Ledsen) men vi har kylklampar att lägga i väskan... Vatten ska vi ta med oss såklart, men vi vet inte hur vi ska göra med mat. Funderar på att köpa en sallad i stan innan utflykten, men kommer såsen/kycklingen/tonfisken/vadjagnuskahaförsallad hålla nån timme eller två om jag endast har två kylklampar i min väska? Eller vet ni något bra som inte behöver hållas nedkylt?

TACK O HEJ LEVERPASTEJ

Spana också in:

frisyr: besök ett fylleslag, hitta ett par-tre riktigt fulla personer, ge dem en varsin sax och säg åt dem att de har fria händer.

har kört på den varianten i ett par år, blir skitsnyggt ibland, och även de värsta katastroferna går över på ett par veckor, då ser de också bra ut.


superpojken:
Svårt att säga när man inte vet hur du ser ut. en snagg behöver man inte lägga någon tid på alls och det kan vara fint på vissa
Nää, vill inte snagga. Glad

amsi:
ja! ska nog köpa tonfisk idag, gör jättegod tonfiskröra.

Tell me how!

Leijonsparf: frisyr: besök ett fylleslag, hitta ett par-tre riktigt fulla personer, ge dem en varsin sax och säg åt dem att de har fria händer.

har kört på den varianten i ett par år, blir skitsnyggt ibland, och även de värsta katastroferna går över på ett par veckor, då ser de också bra ut.


Låter kul ju! Men skulle aldrig våga...

turtle:

Tänkte mest på innehållet i den, typ om jag tar en kycklingsallad eller tonfisksallad. Blir inte det dåligt heller? Och dressingen.
Ja det jag mena, det håller om det bara är några timmar, håller sig fräschare med kylblock. Haft med mat till skolan ibland utan kylblock och inget har blivit dåligt på en halvdag. Så har du kylblock kommer det hålla sig fint.