Forumet - Front mot förfallet

Front mot förfallet

426 1 9
Tiderna förändras och somliga av oss (jag) kan inte hantera det. Dålig stämning i samhället och tragiska nyheter varannan/var tredje månad eller så.
Trenden är, och har varit i några år att folk gillar att bråka och ta illa upp, så till den grad att man inte längre kan föra konversationer utan att någon vill bita strupen av en. Främmande element och kulturer träder in i en rasande takt och splittrar oss, gör oss rädda och oense, det finns ingen sammanslutning alls längre.
Närstående, släkt, bekanta går ur tiden, jag personligen har förlorat 12 personer på 4,5 år, vänner har förlorat föräldrar, vi blir alla lite mer tomma och hårdhjärtade ju längre in i framtiden vi kommer.

Allt är för mycket och vi(jag) har sedan länge varit över bristningsgränsen, det är dags för något annat. Därför skapar jag nu Fronten mot förfallet, vår uppgift är att sprida glädje och kärlek till alla utan att bry oss om personliga egenheter, åsikter eller allt annat som vi vanligen hatar varandra för.

Låt solen evigt skina över era tillslutna hjärtan, och låt den vankelmodiga stämningen i början av inlägget vara slutet på nyss och resterande respons vara början på framtiden, med den nya dagen gryr även kärleken.


Spana också in:


Jung:
innebär det ett 4:e år som i ett år extra? varför?
Venne, nog mer jag som ser det som ett extra år även fast det är mycket skönare att gå ut på 4år, iaf halvt om halvt.
Aspisar brukar gå 4år, få går ut på tre år.
Vanliga döda ser väl det 4:e året som ett ''extra'' år och det är det ju ändå. Aspisar får ett år till, till sitt förfogande.
Vad tycker du själv? Glad

Jung:
Låter väldigt diskriminerande, vad är anledningen till det?
Är själv aspergare, men fick diagnosen först i vuxen ålder, hade inga problem med skolan och ser inte varför man skulle man ha det heller
Jodå, för vissa. De borde kunna planera elevernas skolgång till 3år, jag är säker på att jag hade klarat det, iaf om de la mycket första året och mindre de två sista.
Anledningen är förmodligen att många som har asperger inte klarar av det, fast det borde de göra. Det vore iaf fint om de pratade med eleverna om de tror att de kan klara det på 3år. Första och sista året har vart väldigt lugna år.
För att vara ärlig kan jag faktiskt inte riktigt svara på varför det är som det är. Men jag håller med dig, det är ologiskt.