Forumet - Frukost

Frukost

13737 1 55
Hej alla frukostätare! 
Vad brukar ni äta som dagens viktigaste mål? Jag åt under många år endast fil eftersom jag inte kunde tugga på morgonen och det gicks så snabbt att bara hälla i sig en tallrik fil (tror att mitt rekord var två minuter eller så), men numera äter jag mackor, en frukt och ibland ett ägg. Ibland slår jag på stort och dricker kaffe (en person brukar säga till mig att snabbkaffe inte är riktigt kaffe men det är det ju visst det)/grönt te med sojamjölk.
Och brukar ni äta frukost i sängen? Om inte så kan jag rekommendera det. Man vill dock somna om direkt efter, men det är ju en annan sak.

Tom frukostbricka att placera frukost på.
lm3wlfo

På vardagar: Skål med flingor och yoghurt. Helst Yoggi extra protein och hemmagjord müsli men annan funkar. Gärna frukt i skålen, banan eller skivade äpplen. Eller torkade aprikoser eller fikon. Tillsammans med ett glas kaffe och ett glas kreatin. Ibland även ett glas multivitamin, speciellt på vintern.

Helger: 2-3 skivor nybakad surdegsmacka med någon skinka från delikatesshyllan. Med te eller kaffe till. Samt kreatin. Sen avsluta frukosten med en banan eller någon kiwi.

Spana också in:

Hej Isola!

När jag ska iväg till jobb så äter jag oftast yoghurt och müsli pga går snabbt.. Men har jag gott om tid och nödvändiga råvaror kan jag göra värsta hälsofreakfrukosten.. Typ 5 olika sorters frukter, bär och nötter... Glutenfritt grovbröd med ägg och sallad på.... Men oftast blir det bara sjukt många mackor
Fil med fruktmüsli, apelsinjuice och en smörgås med ost. Varenda dag, automatiskt och habituelt som en elektronisk maskin. Jag varierar lite smått med att ha olika juice, olika bröd och kanske hälla några bär i filen ibland. Någon särskilt ansträngande dag kan jag kanske äta gröt. När jag är gäst hos folk blir det annat - sist jag var gäst åt jag bara en smörgås och drack ett glas vatten varje morgon
Juice känns för starkt för magen när man inte har så mycket i magen, men kanske  funkar det. Innan jag blev citrusallergiker (är inte väldigt allergisk egentligen men får utslag kring munnen och lite sådant) så drack jag nog apelsinjuice ibland men nu vetifan vad för juice jag ska dricka. Äppeljuice utblandat med vätskeersättning brukade jag få som liten när jag var sjuk så det känns inte så bra att dricka nu. Nektarinjuice kanske? Får köpa ett gäng och pressa.