Forumet - Frysa

Frysa

1271 0 32
Har ett litet stort problem.

Jag är extremt frusen av mig, och då snackar vi inte bara sådär att man fryser för minsta lilla utan jag fryser så fort temperaturen sjunker liite. Och grejen är sen att jag inte får upp värmen på timmar! Spelar ingen roll hur mycket kläder, täcken och skit jag drar på mig, tänderna skakar ändå.

Nu har jag testat med att börja träna för att få igång blodcirkulationen, har börjat äta massa mat (underhudsfettet funkar ju för djuren) och såklart massamassa kläder. Men det funkar ju förfan inte... Hade samma problem förra vintern.

Och nej jag är inte äckelsmal heller, hade äs förra året men är fri från skiten nu och är 'normal' med bullmage och höfter. Kan den ha påverkat något som sitter i än fast kilona har kommit tillbaka med råge?

Någon som har samma?
daylight:

Jag är extremt frusen av mig,


daylight:

Och grejen är sen att jag inte får upp värmen på timmar! Spelar ingen roll hur mycket kläder, täcken och skit jag drar på mig, tänderna skakar ändå.


daylight:

Och nej jag är inte äckelsmal heller,


Stämmer på mig med. På vintern tex och jag kommer hem efter en dag på jobbet eller om jag gjort något annat. Jag tänder ljus, dricker te, sätter på mig varma kläder, tofflor och är invirad i filt. Tar ändå timmar att få upp värmen [sad]

Spana också in:

Du är inte ensam, jag är åxå frusen. Långärmad tröjja å halvt påklädd, intrasslad i en filt, eldat fart i en fotogen lampa som ger bra värme. Brukar trixa med värme systemet i bilen för få ut en brännande värme på golvet över vintern. Har ingen aning varför man fryser så förbaskat. Sommras då alla sa de va riktit varmt, tyckte ja de va perfekt & gick i långbyxer men hängde faktist av mej skinnvästen några gånger för kompisarna tjöta att de va inte normalt att gilla den värmen på 32grader i skuggan.
Fick ha tjatat hit en tjejkompis, då blev de varmt under täcket NEJ JAG HÅLLER ALLA FINGRARNA I STYR! men hon tyckte synd att jag skulle frysa. Hon värmer som en kamin, ganska söt kamin faktist. För att lyckas med den värme källan lova jag att hålla alla elva fingrarna borta från henne, men nu tycker hon de börjar bli varmt, ja tycker det börjar bli gött så då blir det ett problem likt förbannat! Kanske ett tunnare täcke kanske? Fantastiskt va varmt & gött de blev, även ha nån att prata med åxå. Mmm gulli hjälpsam kompis!