Forumet - Fuck ätstörning

Fuck ätstörning

345 1 6
Jag orkar snart inte mer. Och ändå har det bara gått ett par månader sedan ätstörningen bröt ut.
Varje dag tänker jag att jag inte får äta. Det går bra ett par dagar. Tills jag blir svimfärdig, då tvingar jag i mig själv något litet. För jag vet att det hjälper. Efter jag har ätit, bara någon tugga, så får jag sån otrolig ångest. Jag mår verkligen jättedåligt av detta.
Jag är så förvirrad. Jag vill äta, för jag vill bli av med den här skiten. Men samtidigt vill jag verkligen inte äta. Förstår ni?
Innan jullovet gick jag regelbundet och pratade hos skolsköterskan. Men nu är det jullov, och värre än någonsin.
ÅH JAG BLIR GALEN [chocked][cry][sad]

Spana också in:

du kanske skulle behöva mer regelbunden hjälp än skolsköterskan?

kanske det är värt att söka sig till en psykolog. finns väll särskilda ätstörningsenheter, har jag för mig.. om du känner att du inte pallar läget finns ju alltid akutpsykiatrin som kan hjälpa dig.

hoppas verkligen att du söker hjälp! min erfarenhet är att ju längre man går med psykiska sjukdomar, desto mer gräver man sig ner i skiten

hoppas det går bra för dig
Lurad:

Jag är så förvirrad. Jag vill äta, för jag vill bli av med den här skiten. Men samtidigt vill jag verkligen inte äta. Förstår ni?


Förstår dig. Det är väldigt bra gjort av dig att faktiskt inse att det är ett problem. Försök få hjälp så fort du kan innan det blir ännu värre. Ju tidigare desto bättre. Det finns de som stannar i helvetesträsket under i stort sett hela sitt liv då att de i vissa fall sökt hjälp alldeles för sent eller inte sökt den alls. Så var stark och våga berätta för någon om detta ; ungdomsmottagningen som tidigare nämnt. DU kanske är så pass stark att du kan berätta för din mamma att du haft lite problem med maten och att du behöver henne extra mycket just nu?

Önskar dig lycka till, och berätta gärna här sedan, om du kommit på fötter igen och fått någon hjälp!