Forumet - Fuck allt, nån som har lust att bara dö med mig?

Fuck allt, nån som har lust att bara dö med mig?

1622 2 21

Funderar på självmord. 

Det är ju ändå mitt liv får väl göra vad jag vill? Vet att det finns  mycket att leva för bla bla bla.. Men vafan pallar inte mer. Blir aldrig lycklig. Inget duger. Alla sviker. Det enda jag lever för just nu är mina vänner, familjen och min pojkvän som jag inte kan träffa för att han bor miljoner år bort. Vet att dom blir ledsna och så men det är ju ändå mitt liiiv..

Spana också in:


Proteus: Förutsatt att man lyckas och inte återföds som en daggmask eller liknande så är ju en befrielse/lösning just vad det är. Man utplånar sitt medvetande och kan således inte lida mer. Nu märker jag väl bara ord, men ja.
Ordet (befrielse) ger sken av att det finns något slags subjektivt efterliv. Lösning är bättre isf.

Snälla ta inte självmord! Tänkt den tanken (och varit nära) många gånger... Det är definitivt inte värt att dö. Jag fattar att du kanske mår dåligt och så men tänk på dom runt om kring dig! Du har en pojkvän som förmodligen älskar dig samt vänner och familj som säkert skulle gråta ihjäl sig själva om du gjorde det... Varje gång jag tänker självmordstankar tänker jag lite längre än dom flesta (som tar självmord) och börjar tänka på mina 2 bästa kompisar min syster och min mamma och hur mycket dom skulle få lida om jag dog... (alltså av sorg). Min mormor tog självmord och min mamma försökte när hon var 14 (ett år äldre än mig) så kvinnorna i min familj har det lixom i sig.. Både min mormor och mamma har/hade manodepressiv sjukdom (som mamma nu har mediciner för) som är ärftligt och det innebär att jag oxå kan ha det. Men nu till poängen! Ta inte livet av dig! Det är inte värt det hur dåligt du än mår just nu så kommer det bli bättre till slut! Gå till BUP (Barn ungdoms psykiatrin) så får du hjälp! Gick själv där i typ ett år och det hjälpte och mår nu mycket bättre! Kram!