Forumet - Ful, äcklig och idiot

Ful, äcklig och idiot

1553 0 52
... det är precis vad jag är.. Jag mår så jävla dåligt just pga detta. Jag är smal och ful som fan eftersom ingen tjej jag träffat har sagt annat än "du är inte min typ". Jag är dum i huvudet och fattar ingenting eftersom jag hört en tjej efter en dejt säga till mig att "du är absolut inte min typ, du är ju allmänt konstig och jag tror faktiskt inte du kommer få någon tjej"...
Jag är helt ordlös. Det är så hemskt för mig det här.. Jag vågar inte ens prata med någon professionell för att jag är så rädd att de ska tycka jag är galen och ful..
Men jag vill leva så mycket och ha kul, så en tanke på självmord dyker aldrig upp trots allt.
Men vad kan jag göra?

Spana också in:

hej, jo men jag tror att det vore bra att prata med någon kurator eller liknande. men tänk också på att vi alla har våra "ups" and "downs". Om jag ska berätta hur det var för mig tänkte jag ungefär som dig för ett antal år sedan, att ingen kille ksulle vilja ha mig osv. nu har jag blivit skitgrym på att ragga och kan få vem jag vill i princip. inget är omöjligt. du kanske bara haft en jävla otur och stött på idioter. skaer händer när det händer, ta det lugnt och var snäll mot sig själv under tiden :)
lovepayyouback:

skitgrym på att ragga


Jag har också varit det, men nu på senaste tiden har det gått så dåligt att jag blir både förvirrad och deppig. Det känns som om jag har förändrats utseendemässigt eller nånting som gör att människor blir avskräckta från mig. Och min koncentrationsförmåga har blivit sämre och gör så att jag känner mig korkad och tafatt. Om en konversation blir för invecklad ibland; för mycket akademiska ord och annat, så fattar jag ingenting utav vad som sägs.
Magnusson:

blir avskräckta från mig. Och min koncentrationsförmåga har blivit sämre och gör så att jag känner mig korkad och tafatt. Om en konversation blir för invecklad ibland; för mycket akademiska ord och


kom ihåg även om jag inte vill förminska vad du säger, (jag tror såklart på vad du säger):

"ups" and "downs". det har till och med varit bra för dig, då är ju chansen skjitstor att det bara kommer vända så småningom.
Att du inte vill vara smal är ju lätt att fixa. Börja gymma helt enkelt. Du blir större och bygger upp självförtroendet samtidigt.

Är det du på bilden så ser du ju ut som många killar. Det är inte utseendet som är problemet, det är din syn på dig själv. Dåligt självförtroende är bara avskräckande.
Så, gymma som sagt så kommer det gå bättre.
om det är så jobbigt så kan du ju alltid ta livet av dig. inget illa menat, men det finns många unga som tar livet av sig, och ibland kan det vara den enklaste utvägen tror jag. dock är de ju rätt så extremt, men samtidigt ska man göra det man känner för.

edit: stavfel