Forumet - Funderar på att börja skära mig själv

Funderar på att börja skära mig själv

1476 0 16
Funderar starkt på att börja skära i mig själv.

Orkar verkligen inte ta tag i ett problem som gäckat mig i typ 15år.

Trodde jag kvar kvitt problemet men vips igår så kom det fram..

Orkar verkligen inte.. så vart kan jag skära mig? Vill inte döda mig själv men vill skada mig själv för att typ visa kroppen att jag inte vill känna sådär och att den är så dum o varför kan den inte bara vara normal.

o om den inte vill vara normal kan den väl åtminstone förklara på något sätt som gör att jag kan bli normal.

vet att handleden ska man ta det försiktigt med. för då dör man på riktigt. finns det några andra vital spots som jag ska undvika?

MVH TIMBUK!

Spana också in:

har skurit mig några år och det hjälper psykiskt men det är väldigt jobbigt att dölja det. så om du inte vill att ngn skall se det är mitt tips att låta bli helt. jag försökte till en början bara skära på benen där ingen skulle se men till slut blir man så fast att man tar handlederna. jag skär mig iaf bara när jag nått min brytningspunkt och känner att jag håller på att tappa kontrollen, då är det svårt att tänka på var man gör det ngnstans för allt går väldigt fort. jag vill alltså egentligen inte skära mig, tror inte att ngn vill det. så om du nu har kontroll över dig själv tkr jag att du skall avstå, ser inte poängen med att börja när man klarar av att låta bli