Forumet - Funderar på att köpa en iPod Touch...

Funderar på att köpa en iPod Touch...

377 0 67
Jag har köpt en, den är ganska kul, men touch screen är irriterande. Hade hellre haft alla prylar på en vanlig iPod. Men är ju kul att ha internet-tillgång om man är på ett café eller liknande. Och kameran är helt ok. De är väldigt överprisade, men har man råd med dem är de roliga leksaker.

Spana också in:

Jag har en iPod Touch, visserligen från 2008, men ändå. Har haft mycket roligt med den. Visserligen bara 8Gb minne i den, men det har ju hänt en del sedan dess. Det beror ju på hur mycket musik (eller vad man nu tänkt fylla den med) man vill ha.

Hade antagligen använt den flitigt fortfarande om det inte varit för att jag skaffade en iPhone med 32Gb minne för ett år sedan ungefär. Trivs fantastiskt bra med den! [cute]
Tobbish:

Har haft mycket roligt med den.


Kan tänka mig det! Tror jag ska slå till faktiskt.

Rödingajävel:

Man kan t.ex. inte byta låt i fickan utan att plocka upp den (fast man kan köpa till lurar det går att göra med), plus att jag allmänt inte gillar det.


Ah, okej. Det kan jag leva med. Tänkte ifall det var typ jobbigt att "toucha", att det inte funkade så bra och sånt.
loom:

Kan tänka mig det! Tror jag ska slå till faktiskt.


Tycker jag! Finns mycket skoj att pyssla med!

loom:

Det jag tänkt mig: främst att lyssna på musik, men också surfa lite vid behov eller som tidsfördriv och spela lite, också som tidsfördriv. En kul grej helt enkelt.


De är ju perfekta för just sånt! Jag hade min och lyssnade på musik till och från jobbet förr. Dessutom var det perfekt att kunna spela lite grann om det var lite att göra på jobbet. Ganska diskret att sitta med en sån i fickan och plocka upp ibland! Inte som att kasta upp en kortlek eller något sånt! [rolleyes]
Nintendo:

Du bör dock påpeka att din batteritid nu är helt jävla värdelös!!!!


Jojo! Men det var bra i början. Jag slarvade ju med att man ska låta den ladda ur och ladda fullt och sånt i början. Tror det är ganska viktigt! Tror det är därför batteriet tjurar!

Lyssnar man på musik så drar de ju knappt någon ström alls. Heltokigt faktiskt! Lyssnar via iPod då, inte Spotify-appen, den drar mer.
loom:

Vilken menar du? Vet inte om jag vill har nån gammal skit


haha nej dne är inte gammal. men asså min gamla gick sönder, jag råkade tvätta den i tvättmaskinen [blush] den var ju den äldre versionen men den var verkligen inte sämre än dne nya. den rymnde mycket mer än vad som behövdes och funkade perfekt. de nya modellerna är antingen för små eller för stora.
loom:

Utveckla. Och vilken menar du? Touch?


nope inte touch. den är för stor och klumpig, är större än min mobil. den tynger liksom ner mig när jag har den i fickan.

här har du bilder. den i mitten är den jag gillar som är perfekt. den till vänster är den uråldriga och den till höger är den enorma. bilden stämmer ju inte helt med verkligheten men man får ju en ide av hur de ser ut.

Image