Forumet - Funderar på att skolka från skolan pga deppression

Funderar på att skolka från skolan pga deppression

2348 2 43

Det är så här att jag är så sjukt kär i en tjej som går i samma skola som mig. Jag är helt besatt av henne. Jag tänker på henne hela dagarna och jag vill nästan börja gråta när jag tänker på att det förmodligen inte blir oss längre. Vi hade pratat väldigt mycket via fb och i verkligheten flirtade vi med varandra väldigt ofta i korridorerna och log till varandra och visade varandra uppskattning osv. Plötsligt började jag ignorera henne. Jag vet inte ens själv varför men jag slutade kolla på henne trots att jag fortfarande tänkte på henne hela tiden. Med tiden gjorde hon såklart samma sak och vi har nu ingen som helst kontakt längre och vi har tappat precis allt de vi hade för ca 3 månader sen.

Jag sitter nu fortfarande varje kväll och lyssnar på musik och gråter eftersom att jag vet själv att hon var perfekt för mig. Jag skiter i att göra läxorna, jag har tappat mina intressen helt och jag är betydligt mindre med kompisar nu än tidigare pga denna tjej. Det enda vi haft på ca 3 månader är en långvarig ögonkontakt på ca 4 sekunder. Hon gick från ett leende till en ledsen min under dessa 4 sekunder. Jag fick känslan av att det var något hon ville säga men inte kunde. Det har nu hur som helst gått så långt att jag funderar på att skita i att gå i skolan på ett tag för att kunna komma över henne. Byta skola har jag också tänkt på. Min fråga är nu hur i helvete jag ska må bra igen. Hur ska jag komma över henne, ska jag byta skola? ska jag va "ledig" från skolan ett tag eller hur ska jag göra? 

Spana också in:

Skriv till henne på fb! Försök få långvarig ögonkontakt med henne och le för att visa att du är intresserad. Försök hitta ett tillfälle att gå fram till henne och prata. Om hon visar på avvikande beteende så berätta hur du känner för henne. Försök att ordna detta, innan du byter skola eller skolkar. Bara så du känner att du i alla fall försökt.


sommargåvan: Skriv till henne på fb! Försök få långvarig ögonkontakt med henne och le för att visa att du är intresserad. Försök hitta ett tillfälle att gå fram till henne och prata. Om hon visar på avvikande beteende så berätta hur du känner för henne. Försök att ordna detta, innan du byter skola eller skolkar. Bara så du känner att du i alla fall försökt.
vi har pratat väldigt mycket på fb tidigare, men vi har nu inte pratat där på snart 2 månader eftersom att jag tog bort henne. fråga inte varför, för jag vet ärligt inte själv. Och det enda jag vill är att få prata ut med henne om varför jag betett mig som jag gjort och fråga henne hur hon känner osv men vet inte hur längre..