Forumet - Funderar på börja med Youtube

Funderar på börja med Youtube

470 0 15

jimwolvi: Hej har en fråga Vad tycker ni vad man kan ta upp och prata om på Youtube som funkar för alla åldrar 
Jag vill förmedla fakta samtidigt som jag kanske i framtiden känna pengar
Vilken info du vill sprida på YT får du väl själv hitta på. Det är väl just det som är ett stora konststycket. Dvs den avgörande faktorn om sidan blir en flopp eller en flipp.
Du kanske hört talas om "Tina S" som började lägga upp video på YT när hon var 8 år och när hon var 16 år så var hon mångmiljonär. Och hon höll inte på med smink, mode och andra prylar som många andra tjejer gör idag.

Så visst går det att göra succé på YT.  Mycket glad

Spana också in:

Jag tror tricket är att man får testa sig fram vad som funkar. I min mening är det svåraste att göra video att faktiskt ta itu med att göra det. Ta tummen ur helt enkelt.

Det viktigaste är att du gör content som du själv skulle vilja kolla på, man lär ha en passion för det sina videos ska handla om. Det kan vara en bra idé att brainstorma lite och skriva ner sina idéer på papper, lite enklare att bestämma när man har alla val framför sig.

Jag jobbar inom filmproduktion och broadcasting och gör även musikvideos på fritiden så om du har några frågor när det kommer till själva produktionen av en video så hjälper jag gärna till!

jimwolvi: Hej har en fråga Vad tycker ni vad man kan ta upp och prata om på Youtube som funkar för alla åldrar
Om du vill få många som tittar och kunna tjäna pengar på det gäller det att vara konsekvent och regelbundet lägga upp videofilmer under en längre tid. Det är inga snabba cash där. För att du ska orka göra så behöver det handla om något du själv gillar och brinner för. Det är därför ingen större mening att fundera över vad andra gillar.