Forumet - funderar på festlig forumidé

funderar på festlig forumidé

2475 2 48

jag funderar på att starta ett forum, sen bjuda in mina kärleksintressen för stunden att registrera sig där. sen uppmana dem att säga åt sina kärleksintressen att registrera sig där, och sen fortsätta den kedjan så långt som det bara går, så att jag samlat ihop hela min (nuvarande) härva av relationer i första, andra, tredje osv. led. kraven på medlemskap skulle vara att man har någon form av sexuell- och/eller kärleksrelation till någon tidigare registrerad medlem, eller eventuellt tidigare sådan relation.

dels skulle det leda till att man plötsligt har ett forum för (huvudsakligen) polyamorösa personer, och dessutom till att man uppmuntrar till att göra härvan av inbördes relationer ännu större, vilket alltid är festligt. och sist men inte minst så skulle man kunna göra en festlig relationskarta för att kunna få en överblick över vem som gör vad med vem.

låter det inte rätt fantastiskt? skulle du delta i ett sådant projekt om du fick reda på att du kvalificerar dig?

Spana också in:


Fingerprints: Då får du bannemej skaffa en app till ditt forum!!!!!!!!
släpper den bara till symbian s40 och blackberry.
mynona: Rolig idé, fundera inte utan gör så. 
ska nog det, men vet inte om jag har någon passande domän än. ska kolla igenom listan över domäner jag äger.

Nachac: Låter skoj och det skulle jag nog.
Stekaren: Jag gillart! I'm in!
vad med idén tilltalas ni av?

kukoxo: jag hade bråkat med alla andra bara
hur skulle det skilja sig så mycket från typ, um?

Nachac:
Jag är, i brist på bättre ord, relationsanarkist. Vad jag tilltalas av är öppenheten, plojigheten och de eventuella möjligheterna till korsrelationer.
plojighet och korspollinering är alltid något som man ska förespråka och arbeta för. ska bara leta upp någon bra domän först. har rätt många, men ingen som är helt självklar, och har inte råd att köpa en ny för stunden.

kukoxo:
jahaaa,orgie alltså. det låter fint
orgier är ju alltid bra. men det kanske är att hoppas på för mycket.

Leijonsparf: plojighet och korspollinering är alltid något som man ska förespråka och arbeta för. ska bara leta upp någon bra domän först. har rätt många, men ingen som är helt självklar, och har inte råd att köpa en ny för stunden.
Inga invändningar där. Önskar dig lycka till och så länge ska jag väl hitta någon till dig anknuten person och upprätta en för syftet avsedd relation.

Nachac:
Inga invändningar där. Önskar dig lycka till och så länge ska jag väl hitta någon till dig anknuten person och upprätta en för syftet avsedd relation.
det borde du. ska fundera på exakt hur jag bör styra upp antagningskraven, bara. dels vill man ju inte vara för strikt i början i och med att man vill ha fler deltagare (inte orimligt att anta att relationsgrafen kommer lösa sig per automatik i sådan miljö), men dels vill man inte öppna upp det helt fritt för tidigt heller, för det vore ju dumt. ska fnula på det där medan jag styr upp sidan (kom på vilken domän jag ska använda).

Leijonsparf: det borde du. ska fundera på exakt hur jag bör styra upp antagningskraven, bara. dels vill man ju inte vara för strikt i början i och med att man vill ha fler deltagare (inte orimligt att anta att relationsgrafen kommer lösa sig per automatik i sådan miljö), men dels vill man inte öppna upp det helt fritt för tidigt heller, för det vore ju dumt. ska fnula på det där medan jag styr upp sidan (kom på vilken domän jag ska använda).
Föreslår att du väljer ut vissa personer i din närhet som får bilda grunden och bygger därifrån. På så vis blir det inte så slumpmässigt samtidigt som det borde bli hyfsat snabb första tillströmning.

Nachac:
Föreslår att du väljer ut vissa personer i din närhet som får bilda grunden och bygger därifrån. På så vis blir det inte så slumpmässigt samtidigt som det borde bli hyfsat snabb första tillströmning.
det kanske blir så. ska fundera lite fram och tillbaks medan jag lär mig joomla bättre och funderar på vem jag känner som kan knacka ihop någon slags enkel sociogramplugin för visualisering av relationer.