Forumet - Funderar på omskärelse

Funderar på omskärelse

1133 1 16
Okej, så länge jag kan minnas så har jag haft problem med en något för tight förhud. Dock har det nu, sedan några år tillbaka, ändå fungerat bra och jag har ändå lyckats dra tillbaka den utan några större problem. Problemet är att under de senaste åren (ju mer sex har fått en del i mitt liv) så irriteras jag av att förhuden blir torr kring toppen och ibland ännu tightare och jobbigare att dra tillbaka.

Nu med en flickvän i livet så blir sex mer regelbundet och ibland efter en hård eller intensiv sexakt så svullnar förhuden upp rejält, blir rött, irriterat och känsligt för beröring under de kommande 2-3 dagarna. När svullnaden lagt sig blir huden torr och spricker (vilket heller inte är en skön kombination med salta kroppsvätskor :P)
Detta händer oftast efter sex. Irriterades även efter sex med andra tjejer innan min flickvän, och har även skett genom endast onani.


Därför har jag börjat fundera på att omskära mig. Kanske även i estetiskt syfte :) Men innan jag låter någon klippa och cutta med mitt allra heligaste, så vänder jag mig mot internet för lite frågor och svar ;)

Jag undrar om det fins andra där ute som har varit med om något liknande? Är det någon idé att genomföra det eller kan det bero på något helt annat?
Jag oroar mig dessutom för att jag har hört talas om att ollonet även kan bli något läderaktigt och mindre känsligt, vilket oroar mig då jag redan nu kan ta tid på mig 'gå i mål'. Om du är omskuren, tycker du att det var värt det genomföra det? Och framför allt, vart vänder jag mig för planera ingräppet?


Slutligen, om det möjligtvis är någon tjej som läser detta ;)
Vad är din syn på en omskuren penis? Jag vet att alla tycker olika, men vilka synpunkter kan dyka upp hos en tjej? Jag har hört att vissa tycker det är skönare och självklart blir den lättare att hålla ren :)


Ledsen för ett lågt inlägg :) Peace!

Spana också in: