Forumet - Fundering: upphörande förhållanden

Fundering: upphörande förhållanden

154 0 10
Har ni haft något ex som sagt allt fint, vackert som går att säga till er? T ex: du är det bästa som hänt mig, du är min andra halva, jag vill bli gammal med dig, jag är din för evigt, jag kan INTE leva utan dig på ett seriöst och verklighetstroget sett och som det sedan har skitit sig totalt av någon anledning och drömmarna inte uppfyllts. Då menar jag inte fjortis-stil som att säga så efter några träffar utan det ska vara genomtänkt och på ett fint hanterat sett där man kan konstatera att personen verkligen menar det.

Hur reagerade du/ni när ni fick veta att förhållandet tog slut? Har man rätt möjligen bli ursinnig på den som sagt sådana riktigt starka ord om förhållandet tog slut på ett helt random sett utan bråk/problem?
Nickeloadian:

Har man rätt möjligen bli ursinnig på den som sagt sådana riktigt starka ord om förhållandet tog slut på ett helt random sett utan bråk/problem?


Ja, det tycker jag väl. Det är ju ett sätt att hantera att det tar slut. Man kan inte som dumpare räkna med att den man dumpar vill vara dödsbundisar på en gång efter att det tagit slut.
Nickeloadian:

Har man rätt möjligen bli ursinnig på den som sagt sådana riktigt starka ord om förhållandet tog slut


Nja alltså. Man har förstås rätt att vara arg över att förhållandet har tagit slut, men när man är verkligt förälskad kan de mest vördnadsfulla lovord dyka upp, och när man slutar vara kär försvinner också betydelsen. Det är ganska naturligt och enligt mig inte något att vara ledsen över. Däremot, som jag sa, är det helt okej att vara arg och ledsen över att det tagit slut.

Spana också in:

Har aldrig hänt mig. Men man lär ju bli lite chockad och väldigt förstörd, ledsen osv.

Tycker inte man har någon direkt anledning till att bli förbannad (men är det så man reagerar är det väl inte så mycket att göra åt). Det är förmodligen inte "exets" mening att känslorna helt plötsligt skulle försvinna, och är därmed säkert lika förvirrad och tom som en själv [y]
Hopprep:

kvinnor asså, kan man annat än hata dem...


fick ju värsta tillfället!!!
han utpressade mig på barn och jag överdrev reaktionen. han gjorde slut, jag blev överlycklig och sen bad han om att vi skulle bli tillsammans igen några veckor senare. Mission accomplished. Jag är en röv, se tråden med samma namn.
Ja, jag och mitt ex tänkte mycket på vår framtid. Men vad ska man göra? Ibland funkar det inte och då får man ta det. Det är naturligt att man "planerar" lite när man är i ett förhållande, jag menar.. Jag, i alla fall, skulle aldrig vara i ett förhållande med någon som jag inte kan se en framtid med.