Forumet - funkar the game-metoden i raggning

funkar the game-metoden i raggning

3610 0 44
Nonoton:

Tror det kan funka till en viss del, för en viss typ av tjej.


vilken typ av tjej är det?

en sak är bra, den skulle funka. 3 sekunders-regeln. man får inte titta på en tjej längre än 3 sekunder innan man börjar prata med henne. då spanar man in köttet som ett rovdjur och planerar sin attack, det förstår tjejor. om man pratar innan tre sekunder verkar man skön, spontan grabb ute efter en spännande konversation.

jag har inte kommit så långt än..

Spana också in:

Nachac:

Nepp. Långt ifrån min grej, men vet andra som sysslat med det och så har jag lärt mig det huvudsakliga i tekniken.


kör de med metoden att ignorera en brud i sällskapet de vill ligga med och sen ge en snäll förolämpning?
jag har mycket kvar av boken så det är väl en av många basicmetoder
Artie:

kör de med metoden att ignorera en brud i sällskapet de vill ligga med och sen ge en snäll förolämpning?
jag har mycket kvar av boken så det är väl en av många basicmetoder


Antagligen. Man appellerar inte till intellektet, utan reptilhjärnan, ungefär.

Dock känner ju vara och varannan till det där nu, så det lär ju inte vara lika framgångsrikt längre.
Nachac:

Man sänker tjejens självförtroende samtidigt som man höjer sin egen status, på hennes bekostnad. Man blir också något av "den hon inte kan få".


tycker det är konstigt om det skulle funka. jag skulle aldrig ligga med någon ifall det känns som den har högre status än jag.

men jag kanske är ett undantag!
Artie:

jag tycker grejen med att ha en neg verkar ganska drygt. om någon ignorerade mig och sen sa att jag hade mat mellan tänderna skulle jag inte få lust att knulla den


de ggr jag varit utsatt för killar som neggat (vet ej om de gjort det i raggningsyfte el ej) har jag blivit sjukt irriterad å bitchat tillbaks, ej velat ligga med.

men har 1 vän som är besatt i the game å säger att det fungerar
Funkar säkert, hela grejen handlar väl om social manipulation på olika sätt. Tror att många svarar på sånt undermedvetet, både killar och tjejer, oavsett vad man tycker och tänker om det i sitt huvud. Jag kan om jag tänker efter själv ofta bli mer intresserad av någon som är dryg och avvisande än någon som är jättesocial och visar tydligt att den är intresserad av mig, och jag har nog fått ligga fler gånger när jag varit dryg och ointresserad (inte i raggningssyfte då, utan av trötthet [crazy]) än när jag försöker att vara social och trevlig om jag räknar på det. Det är väl både att man själv ser det som en större "vinst" att man lyckas få någon som verkar ointresserad av en till att bli intresserad, och att folk som är på lätt kan framstå som desperata.

Men The Game handlar väl inte bara om att vara dryg utan allmänt om social manipulation? Då kan man ju fråga sig lite hur snygg man själv är och hur vettig ens personlighet är, ifall man måste hålla på och tricksa och "fuska" en massa för att få nån i säng. Kanske vettigare att bli en människa folk tycker om istället.