Forumet - fy faen vad du är äcklig...

fy faen vad du är äcklig...

3077 0 57

Det var för några dagar sedan en kille(icke aktiv på forumet).började chatta med mig i pm han skrev och fråga hur jag mådde osv. Han börja stötta på mig, och när jag sa att jag inte är intresserad så vart han sur och fråga varför. Berätta då, att jag är kär i en annan. Han sa att det är lika bra att du ger upp, han kommer.ändå.inte vilja ha dig, du borde ta mig istället.

Jag vart otroligt irriterad och poängterade ut att jag inte gav.ett flying fuck om vad han tycker om tjejen jag är kär i. Jag får då tillbaka att jag är äcklig och borde döda mig själv för det är inte mänskligt att vara bi/homo...

Så till diskussions ämnet; hur skulle du reagera om nån skrev detta till dig, och trycker du det är ok att be andra ta livet av sig pga de är annurlunda?

Spana också in:


Zerafina: Nej självklart är det inte okej att säga något sånt. Jag skulle typ mordhotat idioten. 


Jag antar att du inte tar åt dig och det är bra! Hjärta
Jag sa bara lungt och sansat att jag inte tänka slösa min tid på idioter som han och bad honom sedan vänligt dra åt helveteSkadeglädje
Klart jag inte tog åt mig, han var helt klart, som vi alla verkar komma överens om en idiot
NEMI:

Det är ibland svårt att undvika idioter innan man förstått att dom äridioter och skadan redan är gjord, dom kommer aldrig att gå slippa undan.

Varför kan inte alla idioter ha typ en stor neonskylt där det står " idiot med idiotiska saker att.säga"