Forumet - fy skäms - till er cisfeminister

fy skäms - till er cisfeminister

5726 1 151
tänkte bara göra ett utlopp för min ilska, besvikelse och rädsla för er "feminister" som utesluter oss transpersoner. ni kan inte säga att ni står för jämställdhet när ni bara talar om kön som något binärt. att det bara finns män och kvinnor, att kvinnor är den mest utsatta gruppen i samhället. ni talar om kvinnors rätt till abort, mäns förtryck mot kvinnor, kvinnors mens, och ritar era venustecken överallt.

vet ni vad? fuck you. män gör aborter, ickebinära mensar och alla kvinnor har inte fitta. vad ville jag säga med detta? jo, ge fan i att säga att ni är emot sexism när ni själva utsätter oss andra för förtryck genom att osynliggöra och exkludera oss. 

det var allt.

psychoex: fuck you. män gör aborter, ickebinära mensar och alla kvinnor har inte fitta. vad ville jag säga med detta? jo, ge fan i att säga att ni är emot sexism när ni själva utsätter oss andra för förtryck genom att osynliggöra och exkludera oss.
Så att tala i generella termer tex prata om kvinnors aborter, för det är ju bevisligen betydligt fler kvinnor än "män" som gör aborter, är per automatik att förtrycka, osynliggöra och exkludera män som gör aborter?

Spana också in:

time: jag förstår inte hur det är samma grej. jag känner att jag kan acceptera transsexualitet och delvis förstå den men jag tycker inte att någon med kvinnliga kromosomer och könsorgan kan vara en man. homosexuella har ingen sådan dysforisk upplevelse utan bara en annorlunda preferens. 

skulle säga att transsexualitet är någon form av psykologiskt/hormonellt fel som resulterar i en missanpassad självuppfattnig, men att man inte är en dålig människa bara för att något i huvudet är fel. alla har fel i huvudet liksom.
tycker inte alls det är idiotiskt att föra kampen hårt för jämställdhet mellan just män och kvinnor. transpersoner är säkert i allmänhet mer diskriminerade än kvinnor. men jag tror att vi först måste skapa ett jämställt samhälle (mellan cismän och ciskvinnor). och sedan försöka skita i könen så mkt som möjligt så det inte ska spela någon roll. 

jag förstår inte hur människor i allmänhet skulle kunna förstå kampen för jämställdhet ifall kampen för transpersoner ska ske samtidigt. fast blir typ osäker nu på mig själv. eftersom transpersoner såklart också behöver sluta diskrimineras. men förstår någon vad jag först resonerade för? jag är säkert för diffus.

Gamlefarbror Pastill: time: jag förstår inte hur det är samma grej. jag känner att jag kan acceptera transsexualitet och delvis förstå den men jag tycker inte att någon med kvinnliga kromosomer och könsorgan kan vara en man. homosexuella har ingen sådan dysforisk upplevelse utan bara en annorlunda preferens. 

skulle säga att transsexualitet är någon form av psykologiskt/hormonellt fel som resulterar i en missanpassad självuppfattnig, men att man inte är en dålig människa bara för att något i huvudet är fel. alla har fel i huvudet liksom.
du har fel i huvudet om du resonerar så.