Forumet - Fyfan va lätt de VA å sluta röka!

Fyfan va lätt de VA å sluta röka!

3705 0 83
Alla vi rökare är tamigifan efterblivna. Jag har typ 30 sidor kvar i boken "Äntligen icke-rökare!" av Allen Carr och jävlar i helvete vad jag ser fram i mot att sluta. Jag tvingar nästan i mig ciggaretterna vid de här laget och de påminner mig verkligen om hur äckliga och vidrigt det är att röka.

Jag har varigt stolt rökare i 3 år och har sagt allt positivt som jag lurat i mig själv som finns att säga om cigaretter. T.ex att det är skönt (wow jag blir yr fan va skönt), att det smakar gott (seriöst det är inte de). Om ni håller med mig men ändå tycker att det är svårt att sluta, läs boken Äntligen icke-rökare. Om ni tycker jag är dum i huvudet och ni faktist gillar ciggaretter så har ni inget att göra i en tråd om att sluta röka, eftersom det uppenbarligen inte är något ni vill.

Att sluta röka handlar egentligen enbart om en enda grej och det är att vilja sluta(och lite mod). Inte vilje-styrka, inte själv disciplin inget sånt bullshit. Bara pure and simple att vilja sluta. Om DU vill sluta så rekommenderar jag varmt tusen gånger om Äntligen icke-rökare.

TL;DR läs boken (Äntligen icke-rökare heter den och är skriven av Allen Carr)

ÄNDRAT 2008-10-22 20:33

Spana också in:

wakajwaka:

och jävlar i helvete vad jag ser fram i mot att sluta.


Varför har du inte redan gjort det då?

wakajwaka:

Att sluta röka handlar egentligen enbart om en enda grej och det är att vilja sluta


Ja, det är väl en självklarhet. Problemet är, som de flesta nog har förstått, att viljan att sluta inte finns. Detta förstår du, är själva grundstommen i ett beroende. Viljan att sluta finns inte.
emery:

x) varför måste du röka upp alla cigg? :P


Enligt boken ska man absolut inte försöka sluta innan man läst ut den.

Unexpected:

Jag har också läst den, första gången gick det åt helvete direkt, andra gången jag läste den slutade jag typ ett år tror jag. Nu röker jag till och från [zzz]


Fattade du inte vad som stod :O?
wakajwaka:

Alla vi rökare är tamigifan efterblivna.


du är efterbliven ja.

wakajwaka:

Inte vilje-styrka, inte själv disciplin inget sånt bullshit. Bara pure and simple att vilja sluta.


vill man sluta får man viljestyrka och behöver inte självdisciplin.. är själv rökfri sedan en vecka, om du tvingar i dig cigg röker du för det är coolt och då är du nörd.

Det är gott och skönt att röka, men rökhosta, lukta bajs och gradvis förkolna lungorna är äckligare det tror jag alla rökare håller med om.

Klorofyl:

Självhjälpsböcker är för idioter.