Forumet - Fyllestrul eller mer?

Fyllestrul eller mer?

473 0 1
Hej.

Jag är intresserad av en kille som jag träffade på en fest i somras. Vi var inte helt okända för varandra, eftersom hans kompis som höll i festen är även min nära väns pojkvän. Vi kan kalla honom för J.
Jag bor en bit bort, så jag fick sova över med ett antal personer till, inkluderat J. Många killar kom fram och presenterade sig för mig och flörtade vilt, men när J kom så kände jag direkt att det klickade mellan oss. Han var inte lika på som de andra killarna, men oj vilken charm! De gångerna vi pratade under kvällen hade vi riktigt trevligt tillsammans och vid kvällens slut så skämtade han till det och sa "Du och jag ska dela säng inatt." och så blev det.

Nej, vi hade inte sex. Men vi kysstes en hel del under natten och hade det mysigt. Han visade inga tydliga tecken på att han ville ha sex utan vi bara låg där och hade det trevligt liksom. Han var gullig mot mig på alla möjliga sätt och natten kunde inte sluta mycket bättre. Jag förväntade mig att jag skulle få säga stopp, eftersom jag inte ligger med personer bara sådär men så långt gick det inte vilket förvånade mig. Jag är van vid att killar går fort fram och vill ha sex, men J var annorlunda och det tyckte jag om.

Dagen därpå tog jag kontakt med honom via Facebook, vilket var ganska lätt eftersom vi redan hade ett antal gemensamma vänner. Tillslut pratade vi på MSN istället och han var lika trevlig där som i verkligheten.
Men sedan åkte jag iväg på festival i två veckor och jag hade ingen täckning på mobilen eller tillgång till någon dator, så vi hade ingen kontakt alls. Min kompis kom dock i kontakt med en av hans kompisar och just vid det tillfället så var J med den här killen. J hälsade till mig och jag blev sjukt glad över att han kom ihåg att jag var iväg just med min kompis.

Numera har vi inte lika mycket kontakt längre, eftersom jag känner att jag isåfall skulle verka för "på". De få gångerna som han hört av sig har han varit en aning påverkad, dock inte såpass mycket att han inte kan skriva/prata ordentligt. Vi har träffats ett par gånger på fest och småflörtat när jag har varit i närheten där han bor pga. vänner. Det skulle kännas konstigt om jag kom nu från ingenstans och frågade om vi kunde träffas.

Han är tydligen också en seriös kille som bara haft långa förhållanden, så jag känner ju mig ganska speciell ändå. Men det är just den delen, då det oftast bara är jag som hör av mig som gör mig förvirrad. Är han intresserad+blyg eller är jag ute och cyklar? Vad ska jag göra isåfall, då jag känner att det inte verkar utvecklas särskilt mycket?

Hoppas på seriösa svar, onödiga kommentarer kan ni spara. :)

ÄNDRAT 2010-11-08 22:50