Forumet - Fyra av tio svenska uppehållstillstånd delas ut helt utan identifiering av den asylsökande - personer med sex olika bidragsmottagande identiteter har observerats

Fyra av tio svenska uppehållstillstånd delas ut helt utan identifiering av den asylsökande - personer med sex olika bidragsmottagande identiteter har observerats

345 0 4

Runt fyra av tio asylbeslut har fattats utan att Migrationsverket vetat vem den asylsökande är, enligt uppgifter från myndigheten. Detta trots att både regeringen och Säpo understrukit vikten av att verket kan fastställa asylsökandes identitet.

Terrordåden i Paris och den svenska regeringens beslut att införa tillfälliga gränskontroller har aktualiserat frågan om kontroll över vilka som söker sig till Sverige.

Tidigare har även regeringen och Säpo lyft fram risken att misstänkta terrorister eller krigsförbrytare tar sig in i Sverige via asylsystemet.

Merit Wager rapporterar samtidigt om asylsökande som har upp till sex olika identiteter genom att utnyttja denna otroliga svenska naivitet, vilket i sin tur resulterar i löpande utbetalningar av bidrag på hundratusentals kronor direkt från de naiva svenska skattebetalarnas fickor.

http://www.svd.se/fyra-av-tio-asylbeslut-utan-identifiering/om/flyktingkrisen-i-europa

En seriös fråga, hur kommer det sig att alla dessa lycksökare består till 95-97 % kanske mer av medelåldersmän?
När det blir krig i ett land så är det kvinnor och barn som flyr först, så har det varit i alla tider. Dessutom man flyr till närmaste säkraste område inte till Sverige, trots att det finns massa säkra länder på vägen till Sverige!!
Man flyr inte sitt liv om man kommer från övriga europiska länder och söker asyl i Sverige.
Österrike är inget krig, Tyskland är inget krig, Danmark är inget krig, Grekland är inget krig, Italien är inget krig, Turkiet är inget krig.............ocv.
Varför när man frågar dessa lyxmigranter, så brukar de svara att de söker jobb, bidrag och bostad........det är sällan att hitta nån som nämner att de flyr från kriget....
Hur kommer det sig att 4 av 5 inte kommer från Syrien?
Hur kommer det sig att handel med syriska pass exploderat, fråga de som åker på semester till Turkiet, Norra Irak, Norra Syrien, Libanon, Palestina och Jordanien och infiltrerar i såna frågor.
74 personer sökte asyl i Norge, det visade sig att bara fyra av de var från Syrien
För första gången enligt statistiska centralbyrån är antalet män mer än antalet kvinnor Sverige, det borde vara en kärnfråga för feminismen och hycklarfeminister, det handlar ju om jämställdhet och jämlikhet?
Vad har alla kvinnor och barn tagit vägen?
Varför undviker vänsterkommunistisk media att diskutera såna frågor och fortsätter ljuga medvetet för svenska folket, trots att detta är dagens fakta och verklighet.
Det pågår inget flyktingkris utan missbruk av det korrupta systemet och utnyttjande av svensk dumhet och naivitet.............det pågår dumhetkris och hjärntvättningskris i Sverige............det är dags att vakna och ifrågesätta 

Spana också in: