Forumet - Gå ensam på bio?

Gå ensam på bio?

6815 1 51
Jag går ofta på själv på bio. Att se biofilm är ju inte en särskilt social aktivitet (KÄFTEN OM DU PRATAR UNDER FILMEN!!!) och jag är inte så förtjust i att diskutera filmen direkt efteråt utan föredrar allt som oftast att smälta den i tystnad ett tag. Jag har dock märkt att det är många som reagerar med förvåning och viss skepsis när de får höra om det. Hur ser ni på saken?
Senast ändrad 14 Oct 2014, 20:30 av Exner
Jag kan tänka mig att göra det. Det enda jag vägrar göra själv är att gå på restaurang! Det ser så ledsamt ut. Men jag går sällan på bio nuförtiden, jag stör mig så brutalt på alla som måste smsa och diskutera PRECIS JUST DÅ. Eller folk som tar av sig skorna och sparkar upp fötterna på sätet framför. Jag har blivit sparkad i huvudet två gånger. 

Spana också in:


time: Men jag går sällan på bio nuförtiden, jag stör mig så brutalt på alla som måste smsa och diskutera PRECIS JUST DÅ. Eller folk som tar av sig skorna och sparkar upp fötterna på sätet framför. Jag har blivit sparkad i huvudet två gånger.
Det låter ju bedrövligt med sparkarna! Lyckligtvis har jag aldrig fått en fot i huvudet. Sms:arna råkar jag dock ut för ibland men då säger jag till och då brukar de sluta.
går på bio så sällan att d fortf blir lite av 1 speciell grej att gå o se 1 film man sett fram emot länge tsm m 1 buddy elr 1 syskon o så blir d lite tradition av d eftersom ja bara ser filmer som antingen e del av ngn serie elr har 1 viss skådespelare så ne går ej ensam + skulle känna mig skitdum men tkr inte ngn annan som går på bio ensam verkar konstig elr nåt
fattar ju om man gör d om man e stort movie fan så vrf inte
Går alltid sj pga har inga vänner att gå med. Rodnar Inte för att det hade gjort saken bättre med tanke på att man ej pratar ändå men aa. Stör mig mer på folk som smaskar popcorn lr prasslar med snacks/godispåsar dock. :(

Bli sällan av iaf, enbart när det kommer efterlängtade filmer. Ett par gånger årligen på sin höjd. 
 

André Vifot Haas: Jag har dock märkt att det är många som reagerar med förvåning och viss skepsis när de får höra om det.
Har också upptäckt detta. Att gå på bio själv är för mig lika givande som att gå med någon, dock går jag på bio själv oftare än med någon för det är inte ofta någon har tid o gå när jag ska gå eller så vill man inte se den film jag så gärna vill se så... Själv blir jag förvånad över förvåningen på att gå på bio själv... VIP-bio emellanåt dessutomHjärta


Hjärta