Forumet - Gå ner i vikt

Gå ner i vikt

2799 0 29
Hejsan! jag är 155 cm lång ( har alltid varit kort ) och väger 43 kg, vilket jag hatar. Jag vill absolut gå ner i vikt. Jag har ätit väldigt lite i fem dagar nu, vilket gjorde att jag gick ner 2 kilo ( startade med vikten 45 ). jag tänker gå ner tills jag väger 39. Jag känner mig mycket deprimerad över min kropp, och verkligen hatar den. Men det finns ett problem, alltid när skolan börjar brukar vi ha hälsokontroll. Vi har inte haft det sen två år tillbaka, men nu ska vi ha det igen. Hur tror ni dom reagerar om jag har gått ner fem kilo ist för att gått upp? ( normalt brukar man ju gå upp i vikt efter två år, inte gå ner )jag vill inte att dom ska tro att jag har aneroxia eller nåt sånt skit. har ni något tips på hur jag ska göra? bra tips på att gå ner i vikt utan att mina föräldrar märker? mår verkligen dåligt pga. min kropp.

Spana också in:

inte så enkelt att " sluta " . Ni kanske inte vet hur det är att hata sin kropp och känna sig ful och äcklig ? jag gör det varje dag. Det är inget jag rå för. Jag önskar att jag tyckte om mitt utseende men jag gör inte det. Jag kan inte rå för mina tankar som säger hur tjock och äcklig jag är. Jag önskar att jag kunde ta bort dom tankarna.
ja jag är också nöjd med mig sj, jag är helt normalt och jättebra, snygg och prima
förutom celluliterna rumpan låren sladdret håret på benen bröstvårtornas färg navelformen och öronens storlek i förhållande till skallen
men det gör inte så mycket för jag är ju nöjd med mig sj
du borde också va dethe he
patricia123:

varför gör ni det till en sån stor sak?:)


Ja du, kan det ha något med det här

patricia123:

Jag har ätit väldigt lite i fem dagar nu


patricia123:

Jag känner mig mycket deprimerad över min kropp, och verkligen hatar den.


patricia123:

bra tips på att gå ner i vikt utan att mina föräldrar märker?


att göra?

patricia123:

då jag är väldigt kurvig nere vid låren.


Bra.

patricia123:

3 kg kommer inte skada. ta't lugnt.


Okej, men vi har som policy här på ungdomar.se att inte uppmuntra (/tipsa) redan tillräckligt smala människor att gå ned i vikt så vänta dig ingen hjälp på den fronten.