Forumet - Gå ner i vikt

Gå ner i vikt

1202 0 10
Hej!
Började på gym för snart ett halvår sen.
då när jag är där styrketränar jag oftast. men nu till mitt största problem.
jag har styrketränat sen 2010 (inte hela tiden men från och till). men jag har märkt att jag gått upp rätt mycket i vikt, antar att det är muskler men vet inte riktigt. skulle vilja gå ner några kilon, är 194 cm och väger 101 kg..
jag ser inte musklerna riktigt men antar att det är för att jag har ganska mycket underhudsfett som gör att man inte ser mina muskler mycket, sååååå
hur ska jag äta och träna för att gå ner i vikt och det? är det kaloriunderskott och förbränning som gäller eller? för styrketränar minst 5 dagar i veckan.
tips tack!

Spana också in:

Brontobubba:

Ja, jag springer på springband rätt ofta, men då behövs det väl ätas mindre också? även om man springer lika mycket som man äter?


alltså
lyft skrot
gå ut lite då och då
kör lite kondition om du känner för det
SLUTA ÄTA SKIT HELVETE

d1a är inte svårt koncept, gör som jag säger bara ok
Vikt uppgången kan ju bero på att du bygger upp muskelmassa (beroende på hur du äter) Men ta och gå många lång promenader samt simma. Detta är 2 av dem bästa sätten att gå ner lite. Samt kom ihåg att äta många Men små portioner, liksom Frukost, mellanmål, lunch, middag & kvällsmat. Undvik läsk, vitt bröd, pasta, praktiskt taget se till att dina måltider består av nyttighet och proteiner.