Forumet - Gå ner i vikt genom att spy?

Gå ner i vikt genom att spy?

12710 0 14

Spana också in:

Ja, du går ned i vikt om du spyr upp mat innan kroppen kan tillgodogöra sig näringen i den, och ja, du förstör tänderna. Om dina föräldrar inte hör dig kräkas så lär de märka att du spyr på din andedräkt, eller så lär de fatta när du kilar till toaletten direkt efter varje måltid. Hej.
stinadenfina:

Går man ner relativt snabbt och mycket om man spyr upp typ allt man äter?

Efter varje gång när jag har ätit nåt så har jag lust att stoppa fingrarna i halsen men gör det aldrig för jag är rädd att mamma o pappa skulle höra mig då..


Istället för att spy upp allt efter så kan du ju strunta i att äta istället. För det är ju samma sak. Varför göra besväret att få ner det i magen om du ändå ska få ut det igen?

Flicka, tänk inte sånna tankar. Man kan dö :/
Nej, nej, nej. Det där är bara dumheter. "Gå ned snabbt" är idiotiskt. Ha tålamod och lev sunt. Lever du sunt lär du hamna på den vikt du passar bäst på, oavsett om det innebär att du går ner, eller som jag mer misstänker, att du går upp.
Och sådana här trådar är INTE ok.

§10. Så kallat ”thinspiration”-material är inte tillåtet att publicera på sajten. Detta innefattar bilder, avatarer, kaloriräknare, tips och trix på hur man döljer sin sjukdom, länkar till pro-ana-sajter, dagliga matrutiner mm. Allt sådant material kommer konsekvent att raderas. Vi hänvisar istället de som lider av någon slags ätstörning till våra vänner på Anorexi- och bulimikontakt.