Forumet - Gå ner i vikt snbbt!

Gå ner i vikt snbbt!

1425 0 35
Hej!
Ja jag känner att jag måste gå ner i vikt fort! Jag har testat att gå dieter men det funkar aldrig så bra..Jag bor hos andra och dom gillar att äta fett mat...så det är svårt att säga till dom att man inte vill ha för dom reagerar så fort för dom tycker inte att jag ska gå ner....men jag vill....skulle vilja gå ner från 5kg-10kg

Några bra tips på nått som inte år så farligt men ändå väldigt effektivt?

Spana också in:

cutekitty:

Några bra tips på nått som inte år så farligt men ändå väldigt effektivt?


Som sagt - träna!

cutekitty:

Ja jag vet att det an gå men har inte råd med gym [sad] och sen bor jag på landet så finns inte så mycket[sad]


Promenera/spring? Tycker du att det är tråkigt kan du ju alltid fixa sällskap eller lyssna på musik/ljudbok samtidigt.
cutekitty:

Ja jag tycker det är tråkigt och ingen här är riktigt för att rör sig...[sad]...alla är lite fetta typ [sad] jag har ingen mp3 eller ipod [sad]


Det finns inte några genvägar som håller i längden när det kommer till vitminskning. Bra mat och träning är det som gäller.

Vill du gå ner i vikt får du helt enkelt bestämma dig. Du har ett mål och då blir saker och ting för det mesta lättare, tvinga dig ut och spring en gång om dagen så ska du se att det blir rutin och då mycket lättare efter ett tag.

EDIT: Tycker du att det är väldigt tråkigt att springa kan du ju alltid cykla, det är också bra träning. Själv tycker jag att det är betydligt mycket roligare och lättare att cykla än att springa.
Bor du på landet så finns det troligast mkt mark att röra sig i, en promenad i skogen och sådär tar grymt bra på kroppen eftersom du måste röra dig på ett annat sätt än om du går på helt plan asfalt!
Dessutom är det roligare att gå i skogen!

Bor oxå på "landet" dock i ett samhälle men är mkt skog och ängar och sådär runt där jag bor och man känner skillnaden om man går en timme i skogen eller en timme på asfalt.