Forumet - gå om och byta skola?

gå om och byta skola?

830 1 13
hmm.. jag går just nu samsam och tycker det är aptråkigt.. har fått erbjudan om att börja ett annat gymnasium på musiklinjen inriktning sång men då måste jag börja i ettan igen.. är det värt då det bara är 1,5 år kvar att göra såhär tycker ni? jag älskar ju musik och sång men samtidigt känns det lite surt att gå om nu. och för det sista - är det konstigt att byta NU när jag redan gått 1,5 år, och lixom börja om på en ny skola och gå om ett helt år? tacksam för svar
Jag gick på ett specialinriktat naturgymnasium, bytte efter två år till bygg, och började på år 1. Där vara rektorn och 1 lärare dumma i huvudet så bytte skola igen efter det året. Men fick fortsätta i tvåan då.

Värt? NEJ!!! Tro mig. Du har hela livet framför dig att komma in på musik, om inte annat högskolan eller liknande. Du förstör för dig själv om du byter, om du börjar om från 0. Inte minst sagt att din pension blir sämre än alla andras, att dina kompisar får jobb och du får bo hemma och plugga etc blablabla.

Spana också in:

tinyone:

det vet jag inte men drömmen är ju något med musik.


Du skulle ju kunna spela musik på fritiden, finns massa alternativ för det.
Jag menar, hur kul är det att kasta bort 1,5 år? Och sam-sam är väldigt brett, ifall musiken skulle skita sig har du då ändå en ok utbildning.

Sen är det bara 1,5 år kvar tills du tar studenten, kommer gå svinfort.
Artie:

asså jag har hört att pressen på dagens ungdom blir allt högre men är det så illa :(


Japp, så mindre du jobbar så mindre pengar under pensionen får du... Och som ni vet idag så kommer varenda krona behövas... Om ni inte vill äta findus lådor de sista 20 åren.

Men som ovanstående säger. Men finns säkert mycket med musik i kommunen som du kan delta i sålänge:)