Forumet - Gå på föreläsningar på universitet/högskola?

Gå på föreläsningar på universitet/högskola?

792 0 19

Spana också in:

Jag går på allt, palla chansa. Pluggar 150 % och det skulle i många fall kännas jobbigt att inte få föreläsningsgrunden.

Hur mycket jag upplever att jag får ut av dem varierar dock oerhört från kurs till kurs. I vissa kurser skulle jag känna att jag i princip smälte till en ångestspöl om jag missade en föreläsning (Psykologi. Palla plöja litteraturen planlöst, det är jävligt bekvämt och givande att få ett skelett innan och slippa bygga det själv.), i andra kurser ger föreläsningarna mig inte så mycket (Spansk fonologi. Lärarjäveln upprepar bara vår mycket simpla och tunna litteratur ordagrannt, dock är det ju gott att få det inhamrat...).

Jag brukar läsa i läsesalen på universitetsbiblioteket. Brukar till och med gå till universitetet och läsa där hela dagarna de ohelgdagar då jag inte har föreläsningar. Är kass på att plugga hemma, det blir inte av då för mycket annat stör.
beror på kursen

en av kurserna jag läser nu har jag gått på typ alla föreläsningar. de andra kurserna har jag gått när jag haft lust
Dold text: dvs de två första färeläsningarna

om föreläsaren är kass och ämnet är enkelt orkar jag oftast inte gå på föreläsningarna. om föreläsaren är bra, jag har mycket och göra och ämnet är enkelt går jag inte heller.