Forumet - Gå på krog/klubb ensam

Gå på krog/klubb ensam

8224 0 109
Av en ren slump fann jag mig ensam på krogen i lördags och det blev bättre än jag någonsin anat.

Jag skulle dit med två-tre kompisar med de meddelade mig samma morgon om att de inte skulle komma förrän framåt tolvslaget, något jag fann mycket ogynnsamt.
Men, jag slutade arbeta klockan 17.00 i Gamla stan och ville inte åka hem, så jag begav mig till krogen direkt. Vid det här laget vad jag ej ensam utan med en fin, bakis pojke som varit trevlig att hämta mitt ID som jag dåraktigt glömt.

Efter ett tag så begav han sig iväg, och här tänker jag inte nämna att jag spenderade en timme på toaletten och halvsov och smsade pga. överdos av vodka men det är säkerligen underförstått.

Så, när jag hade vilat ett tag öppnade jag toalettdörren till en krog full av unga människor och musik.
Det var jag och en massa jämnåriga. Jag, helt ensam, utan att känna en själ och uppklädda partymänniskor. Jag ställde mig längs väggen vid ena dansgolvet och det dröjde inte lång tid förrän jag fann mig i sällskap av två killar. Vi talade och hade det mycket trevligt. Sedan träffade jag en kinesisk programmerare(!) och sedan en grupp unga män och sedan... det fortsätter.

Det har länge varit OTÄNKBART för mig att gå till en krog ensam, men jag fann det bara fördelaktigt. Jag kunde göra vad jag ville, när jag ville. Det fanns ingen lojalitet, och man kan knappast känna sig ensam bland tusentals andra ungdomar. Fast det beror också på humör, om det vore en annan dag kanske jag skulle gått hem direkt, eller suttit mig och gråtit i en park i närheten. Visserligen kan man reflektera kring hur smart det är att vara ensam i en miljö där det inte är helt osannolikt att man blir drogad och hemdragen. Och dessutom ha en kärleksgrotta som kan våldgästas.

Har ni någonsin gått på krogen själv? Hur var det? Och vid vilket stadium blir det läskigt?

Dold text: Krogkvällen kostade 30 kronor för mig, en öl jag inte tror att jag ens drack.

Spana också in:

AVEII:

Man sparar ju förfan en förmögenhet på att dra förbi systemet och sedan in på Ica en sväng..


Menar du att du ska gå till systemet och sedan sitta på ICA och dricka eller köpa tilltugg? Utbudet av andra människor är ytterst bredare på en krog. Du kan aldrig få in 2000 individer på en hemmafest. Om du lyckas vill jag gärna besöka denna.

enhimmelskdrog:

att man stöter på någon man "känner" ganska stor och då kan det bli awkward.


Fast det går ju att säga att ens kompisar är någonstans i vimlet eller att de är på väg. Om man nu känner behovet av att inte ses som en ensamvarg. Som rider ensam.

höna:

människor jag träffat och de jag var med gått hem...så aah. var rätt nais


Visst! Man kan göra vad som helst egentligen, inom lagliga ramar. Men jag tafsade på en killes röv när han stod och hånglade. Om man gör det mitt in the club får man skylla sig själv.

Lounge:

ågot exotiskt, som svensson inte vågat prova på tidigare pga man vill ej stämplas som en ensam desperat


Det har jag ej hört talas om, endast att människor går på bio ensam. Vad kul! Hoppas man ser mer av detta, då _måste_ människor söka kontakt, även om man är lite blyg.

Nehas:

så är det iaf då vi går ut.


Jaså? Men jag vet ej, med tanke på att du verkar vara man så kanske vi har annorlunda agendor än vi sliddjur. Eller detta sliddjuret. Jag brukar endast få utskällningar om jag försvinner för lång tid från gruppen.
mopsen:

Menar du att du ska gå till systemet och sedan sitta på ICA och dricka eller köpa tilltugg?


Köpa dricka att blanda vodkan med.. Visst kan det vara gott med rent ibland, men brukar oftast blanda ut med Sprite.


mopsen:

Du kan aldrig få in 2000 individer på en hemmafest. Om du lyckas vill jag gärna besöka denna.


Har kanske ej varit tydligt nog, har inga vänner. Inga jag umgås med i varje fall. Så att sitta hemma i ensamhet och dränka mina sorger i alkohol går före krogen.. Inte nog med att det är förjävla dyrt o.s.v. Hade vart weird att sitta där och lipa. [wink]

Alkohol är en medicin i mitt tycke som endast bör tas i samband med sorg, depression, ångest eller annan sjukdom. Brukar exempelvis dämpa halsont vid förkylningar med att svepa ren vodka, fungerar utmärkt! [smile]