Forumet - Gå under jorden.

Gå under jorden.

607 0 39
Finns det något sätt att bli asexuell?

Förhållanden för mig har på senare tid varit käpprätta åt helvete.
Sex månaders förhållande med en tjej som slutade med att vi inte ens pratar med varandra längre. (Hon gjorde slut.)

Därefter nytt förhållande som varade i tre veckor, och sedan, efter att det tagit slut, slutade med en ny kyss 7 veckor senare. Därefter allmänt strul, innan jag beslutade mig för att inte bli ihop med henne då vi är för olika..

Vad är det för fel på mig?
Varför blir jag t.ex bara förälskad i upptagna tjejer, hur kan jag få en tjej om jag är livrädd för att såra henne och hamna i samma sits som tidigare förhållanden?
Jag litar inte på mig själv längre, för jag tror att alla förhållanden med mig är dömda till att gå åt helvete. Oavsett om det är hon eller jag som gör slut. Varför kan jag inte hitta en tjej som är nöjd med mig som jag är, som bor i samma stad(luleå), som jag är nöjd med som hon är,

Jag behöver helt enkelt en tjej. En som bor i samma stad, är singel, glad, social, trevlig, inte dricker eller röker, och som är söt. Inte ett förhållande från början. Bara lära känna personen, utan massa krav eller föreställningar från början, bara se hur det hela går. Hur kan jag hitta en sån?

Spana också in:

Distrust:

Det är inget du kan konvertera till bara sådär, det är något du känner på dig om du är.


Jag har förstått att asexualitet är ganska omöjligt.

Myksa:

Sluta försök...


Alltså, bara dras med i saker och ting och se vad som händer? det är just det jag vill. Men samtidigt vill man hitta någon.