Forumet - Gå ut med en kille som är 20+?

Gå ut med en kille som är 20+?

3242 1 26
Tråden har 26 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

?????????????????????????????????

Efterbliven frågeställning då både spädbarn och 19-åringar är under 20. Hyfsad skillnad på ett bli ihop med ett spädbarn och en 19-åring liksom.

Förövrigt är det svårt att sätta exakta åldrar på när det ska vara okej att bli ihop, främst för att folk är individer. Jag skulle till exempel hellre bli ihop med en smart och vettig 17-årig tjej än en korkad och ovettig 18-åring som är mindre mogen mentalt. Att vissa då per automatik skulle protestera mot mitt förhållande med 17-åringen men inte protesterat om jag blivit ihop med 18-åringen finner jag lite puckat.

Har träffat/dejtat killar som är upp mot tio år äldre än mig ser inget problem i det om båda är ok med det och ingen blir/känner sig utnyttjad osv

Spana också in:

Beror ju helt på hur gammal den yngre är, men jag har svårt att förstå vad en 20årig kille ska med en 15åring till när han kan träffa en tjej i sin egen ålder. Känns ganska knäppt då min brorsa är 21 och jag är 15 som om jag skulle dejta hans kompisar. Nä jag skulle tycka det var äckligt av dem. Jag ser dem som vuxna och jag vet att min bror ser mig som ett barn vilket jag tycker att alla 20åringar borde eftersom jag är barn jämfört med dem.

Det kan ju va okej att dejta en tjej som är ett eller två år yngre, alla mognar ju olika snabbt. Men en femtonårig tjej är inte lika mogen som en tjugoårig kille är inte det ganska självklart. 

Det är fel att dejta ett barn, det är fel att köpa ut sprit till yngre, det är fel att inte visa hänsyn till yngre. Alla har ett visst ansvar vare sig min vill eller inte och att dejta nån yngre är inte att ta ansvar.

Jag är 14 och har vart tsm med en 18 årig kille. Men de tog slut pga att han skulle flytta och plugga någon annanstans, vi var däremot inte så seriösa (Har aldrig haft ett långvarigt seriöst förhållande hehe) :) Gillar däremot äldre killar. :)

Sen har jag en kompis som är ett år yngre än mig (13) (hon hoppa över sexårs) och hon har vart tsm med en 19-åring och säker äldre men... det känns taskigt att säga det ordet... men hon byter killar HELA tiden och nja... Tycker att de killarna hon är tsm är helt sjuka i huvudet och blir bara arg att tänka på det! >:( 

Måste man vara tjej för att skriva? jag tycker att det är en mycket dum ide att vara under 15 och va ihop med någon över 15 men det går ju om man inte ska ha sex dvs eftersom att det är olagligt även om vissa fall är patetiska då någon anmält.

Jaa självklart min Morfar var 15år äldre än Mormor och det gick ju utmärk, inget våld de skrek alldrig mot varandra osv. Ett underbart bar men tyvärr inte idag då Morfar har lämnat oss :( men Morfar har det bra i himmelen försäkrar jag mig.

Men 15-20 nu när jag tänker efter nää men 17-23 tycker jag är bättre (då har man mognat mer) men om man är mogen (ofta tycker man ju det) så går det ju.

Man ska lyssna på sina föräldrar ibland även fast man tycker de kan vara dumma ihuvudet.

När jag var 17 var jag tillsammans med en kille som var 21. Det funkade finemang, men jag var å andra sidan inte dum i huvudet trots min ringa ålder. Hans mamma tyckte jag var lite för ung, haha, men han och jag är bästa vänner än idag. Nu är jag 21 och ihop med en nittonåring. Funkar fint det med.

"jag bryr mig inte om åldrar", har jag kört på under livets gång. Tills härom veckorna när jag kom fram till att två killar jag trivts med väldigt bra var far och son. Jag försöker börja bry mig lite mer om den där siffran nu. Det går väll sådär. Det intresserar mig verkligen inte.