Forumet - Gaah!

Gaah!

961 0 18
Blir så störd på killar ibland!

Som idag när jag och pojkvännen träffades för att umgås några timmar så kom han efter en stund in på att han ville att jag skulle "undersöka" han därnere, jag sa nej eftersom jag inte kände för det, ville umgås utan såntdär för en gångs skull! Men sen fortsatte han med att det skulle vara trevligt om vi kunde gå in på toaletten, jag sa nej även till detta. Då verkade han bli sur/besviken och han sa något i stil med "jaha men jag åker hem snart" precis som att får inte han nåt så blir han skitsur och bla bla. Han tjatar om bilder, om att jag ska göra det skönt för honom osv. Jag ställer upp och gör vissa saker för det mesta (han gör sällan detsamma för mig) men ändå tjatar han om mer, mer, mer!
Fattar inte varför killar tjatar om en sak HELA tiden, kan man inte bara vara, mysa utan att det ska bli för intimt? Men nee, allt ska handla om sex.

Aja, ville nog bara uttrycka min irritation.
Green_dreams:

Fattar inte varför killar tjatar om en sak HELA tiden


Och jag blir så störd när folk tjatar om att "alla killar är" eller "alla tjejer är". Dra inte alla över en kam...

OT: Tjata lite på honom att göra det skönt för dig också då om du nu vill det?
Och hur menar du med att han tjatar hela tiden. Är det varje gång han kliver innanför dörren till dig som han typ säger "Tjena, nu blir det snusk!" ?
kråååkan:

Och jag blir så störd när folk tjatar om att "alla killar är" eller "alla tjejer är". Dra inte alla över en kam...


Menar såklert inte alla killar, men de jag har stött på är ungefär likadana så de flesta dårå.

kråååkan:

Är det varje gång han kliver innanför dörren till dig som han typ säger "Tjena, nu blir det snusk!" ?


Har sagt hur jag med vill ha det, han lovar men håller det ej. Nja, inte direkt men efter en stund så börjar han tjata om att det var längesen och bla bla bla. Sen håller det la i sig tills någon av oss ska hem.

Spana också in:

Green_dreams:

"jaha men jag åker hem snart"


Skulle svara: "okej, gör så" och sedan ignorera honom tills han gått. Herregud, jävla fjanterier, vill han bara ha ensidigt sex (dvs inte ge saker tillbaka) och dessutom inte vilja vara med dig om du tackar nej, då är han väl ingenting att ha! Bara taskigt och avtändande när någon har sådana "förväntningar"[shake][tard]
Ingemarsdotter:

Skulle svara: "okej, gör så" och sedan ignorera honom tills han gått.


Jo det har jag gjort ett antal gånger. Han har då blivit sur men sen på kvällen har han hört av sig och beklagar sig över att han gör så. Och när han säger att han ska ändra på sig så tror man ju det men nu när man vet att det inte är så så får man la ta och tänka om.
Green_dreams:

tänka om.


Ja, mitt inlägg var ju ganska nitiskt, menade inte att vara taskig mot dig. Det är din pojkvän som beter sig tokigt. Hans förväntningar på sex och dig känns verkligen osunda för ett förhållande, att han heller inte kan ta ett nej är ju bara obehagligt och taskigt. Som om ni inte kan göra annat tillsammans än ligga liksom. Du verkar mycket vettigare och det är bra att du inte låter honom bestämma över din kropp, men det där tjatet och beteendet från hans sida ger mig uppfattningen att du förtjänar något mycket bättre.[y]
Ingemarsdotter:

Det är din pojkvän som beter sig tokigt. Hans förväntningar på sex och dig känns verkligen osunda för ett förhållande, att han heller inte kan ta ett nej är ju bara obehagligt och taskigt.


Jo, detta är ju såklart inte roligt och det tär ju på självförtroendet med på nåt sätt. Han säger att han kan ta ett nej och blir inte besviken. Men när det väl händer så tjatar han om det och gör det mesta för att få det liksom. Men nu har jag snackat mer om han med detta, har sagt att om han inte sluta tjata så orkar jag inte längre vara tillsammans med honom för ett förhållande ska inte innehålla enbart tjat osv.
Så vid nästa möte så får vi se om det tar slut eller ej!

Och ja, jag förstod att du inte menade nåt illa [cool]
Prata med honom. Låter verkligen som en jobbig situation, och han kanske inte förstår riktigt hur jobbigt det är för dig.

Men undvik att "anklaga" honom när ni pratar. Även om han sköter saker klumpigt (tjatar och dylikt) kan det mycket väl vara så att han tycker det är jobbigt med. Olika människor har olika mycket sexdrift, och jag vet själv att det kan vara jobbigt när den man är ihop med för det mesta är "off" och inte verkar vilja ha en på ett sexuellt sätt. Man känner sig ful och oälskad, och ord och kramar hjälper inte. Säger absolut inte att du ska ligga med honom när du inte vill det, det ska du absolut inte, men prata med honom så ni båda vet hur ni känner inför det. Om han har ett stort behov av sex och du har ett väldigt litet kanske ni inte funkar tillsammans, utan att någon av er är ett rövhål egentligen.
Stringburka:

Prata med honom. Låter verkligen som en jobbig situation, och han kanske inte förstår riktigt hur jobbigt det är för dig.


Vi har pratat mycket om detta. Och nu börjar han (äntligen) förstå hur jag känner över detta, att jag faktiskt får sämre självförtroende. På sistonde så har det hänt rätt mycket negativt i mitt liv och detta har även påverkat lusten. Men visst finns den där ibland och då är det ju bra. Det är ju inte så att jag inte vill ha honom.
Jag förstår hur han känner också, och har även försökt uppfylla hans "behov". Men nu har han som sagt börjat förstå att allt inte handlar om sex, att man faktiskt kan ligga och bara mysa osv. Så våra små samtal börjar ju visa resultat, får hoppas att det håller i sig.