Forumet - Gaddafi vill "rädda" Europa

Gaddafi vill "rädda" Europa

184 0 2
http://www.aftonbladet.se/ny​heter/article7699934.ab

Så löd det i aftonbladet denna morgon. Libyens Diktator Mummar Gaddafi vill rädda Europa från att bli ett nytt Afrika, och för fem miljarder euro årligen så ska han förhindra detta.

Gaddafi vill "rädda" Europa

Libyens diktator Muammar Gaddafi vill ha minst fem miljarder euro om året av EU
För den summan kan han stoppa den illegala invandringen och förhindra att Europa blir "svart", lovade han vid sitt tvådagarsbesök hos premiärminister Silvio Berlusconi i Italien

Berlusconi satt tyst

Gaddafi talade vid en ceremoni i Rom sent på måndagskvällen och han försäkrade att Berlusconi stödde hans plan för att få slut på problemen. Den italienske premiärministern som stod intill libyern förhöll sig tyst.

Utan Libyens hjälp kan Europa " i morgon, med miljoner immigranter bli (ännu) ett Afrika", sade han. Men eftersom Libyen är de illegala invandrarnas dörr till Europa kan de stoppas vid landets gräns förklarade han.
”Mycket farligt”

– I morgon kanske Europa inte är europeiskt längre och kanske till och med svart eftersom det finns miljoner afrikaner som vill komma in, sade han och bedömde det som något mycket farligt.

– Vi vet inte hur det vita och kristna européerna kan reagera när de ställs inför en uppsjö av svältande och okunniga afrikaner.


Låter gubben trovärdig?
Kommentarer?