Forumet - Gaganvändande

Gaganvändande

2514 0 23

Spana också in:

MiloQ:

Använder ni gag?

Vilka sorters och i vilken utsträckning? På vilket sätt?

Dela med er av både bra och dåliga erfarenheter!


Gags är både bra och dåligt. På ett sätt är det skönt att veta att man inte behöver tänka på vad man säger i stridens hetta om man säger så, å andra sidan blir det mer eller mindre obekvämt efter ett tag. Dessutom förnedrande eftersom man oftast inte kan hjälpa att man dreglar. Ballgag är väl den som är hyfsat bekväm, men det ska vara den varianten med flera remmar runt huvudet (under hakan och på varsin sida näsan också) så behöver den inte spännas så hårt och ändå så går den inte att få ut. Tro mig jag har försökt många gånger...

Andra gags som är effektiva på sitt sätt är ju pissgags/munspridare. En munspridare är en metallgrej som håller isär käkarna så man inte kan bitas. En pissgag är ett kort rör som sätts fast med remmar på liknande sätt som ballgagen, men den lämnar ju ett stort hål rakt in i munnen som man inte kan täcka för med tungan (därav röret som går en bit in i munnen). Båda de här gagsen hindrar ju en inte från att låta, men är man ordentligt bunden i övrigt så kan ju folk runtomkring stoppa in vad de känner för i munnen på en, eller bara få för sig att spotta rakt in.

Beror helt på vad det är för happenings du har planerat vilket som är bäst... Menade du att du skulle använda på dig själv eller skulle du sätta det på någon annan?
Cherrylanes Luutra:

Det är ett amerikanskt western-bett. [rolleyes]


:) Där ser man!

karatekatten:

ok.. kanske är bäst att hon (han?) gapar stort bara istället.. [y]


Oftast så är det så, annars får man använda såna här:

http://www.extremerestraints.com/whitehead-ratchet-mouth-gag_45.html

Där går det inte att stänga igen, och där är ändå gott om plats att stoppa in vad som helst. Inte en jättesnäll gag direkt... :)