Forumet - Galaxy S III riktig jävlig notisbugg

Galaxy S III riktig jävlig notisbugg

3052 0 23
Tjena folket.

Tycker min S3a är en riktigt bra telefon men långt ifrån perfekt. Skärmen är bra men inte bäst, den är plastig, vissa saker i gränssnittet stör mig etc. Främsta problemet just nu är en bugg som gör att notissystemet slutar fungera. Det verkar hända när jag lämnar ett Wi-fi nätverk och går över till mobildata för att sedan gå tillbaka till wi-fi igen. Men inbillar mig att det händer av andra orsaker också ibland. Det händer nämligen minst 3 gånger per dag.

Det driver mig till vansinne helt enkelt, jag får inte notiser från Play store om uppdateringar, nya e-postmeddelanden eller wordfeud-notiser. Måste starta om telefonen varje gång, den startar om snabbt som tusan så inte hela världen men så kan man ju inte hålla på dag ut och in säger ju sig självt..

Min enhet har fransk CSC kod och har inte fått den uppdatering svenska verkar ha fått som löser buggen. Fått tips om att ändra firmware till nordisk men suck det orkar jag inte med, inte just nu iallafall.

Någon som har/haft samma problem som kan dela med sig en lösning? Vore väldigt tacksam! [smile]

Spana också in:

Hej! Problemet med notiser var inget ovanligt och det fixade Samsung med en mjukvaruuppdatering för ett bra tag sedan. Med senaste Jelly Bean har de även fixat flera andra saker som stört mig. Nu är det bara skärmen kvar som stör mig lite. Är väl för kräsen antar jag..

S2 är bra den med men jag fastnade aldrig för den riktigt :) Först nu när One X och S3 kom som jag tycker man kunnat släppa iPhone utan att längta tillbaka. iPhone 5 har bättre skärm än S3 och är ett bra mycket mer imponerande bygge men i övrigt ser jag ingen anledning att släppa S3an nu [bigsmile]
sftd:

iPad 3 är den överlägset bästa surfplattan jag testat och den fjärde är ju ännu vassare. Det känns inte som att konkurrenterna anstränger sig lika mycket på tablet-marknaden som på mobilmarknaden, med undantag av Microsoft med Surface.


Grejen är väll den att samsung och dylikt inte säljer lika stora volymer som apple och mkcrosoft hoppas göra och drf lägger mindre krut på tabbarna