Forumet - galen på mitt frissiga hår?!

galen på mitt frissiga hår?!

401 0 2
Ja. Vilka produkter kan hjälpa mig?

Låter mitt hår efter tvätt självtorka eller så fönar jag det och därefter plattar. Vill och orkar jag ha lockigt så fixar jag lockarna efter plattningen och detta tar föööör lång tid så det funkar inte då jag skulle vilja ha lockigt oftare än vad jag har.

Jag får helt okej fina lockar efter att ha tvättat håret och låtit det självtorka men håret är FÖR frissigt så de blir för fult för att gå ut med :/ vad för produkt rekommenredas för frisset? jag antar att det inte funkar med sådana medel som är bra mot värme(plattång/fön)? Eller har dessa medel en allaround grejjs som funkar mot lite allt möjligt?  Hittade nämligen en sådan hemma http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1935178 . Är det något att ha?
jag brukar ALDRIG använda sådana saker så de är helt nytt för mig...

Sedan undrar jag om det finns något fiffigt sätt man kan få håret fint när man fönar det utan att behöva platta det efteråt?
Mitt hår blir helt kaos när jag fönar det så jag MÅSTE platta det för att kunna göra något med håret. Kan jag lösa det på något sätt???

baaaaah ska fan klippa mig askort så att det inte tar 1000 år att göra fön- och plattnings processen Tumme ned

Använder denna  hårolja20133172210442690_sbig.jpg
Tycker den funkar helt okej till budgetpris, runt 50 kr. Men finns ju de dyrare "finare" märken som Moroccan. Tar man för mycket ser det fettigt ut
Låter som du har väldigt lockigt men jag brukar sätta om det i en toffs ett tag när det blivit fuktigt eller tvätta det så det hinner torka innan läggdags