Forumet - Gammelfar och hans Konkelbär

Gammelfar och hans Konkelbär

1745 0 6
Gammelfar och hans Konkelbär

Image

Det var som en buske. Med tagiga snår och fylda av små bruna bär, omgiven av djupbrun jord. Men det var ingen buske. Utan det var min Gammelfar Ritva som särade på skinkorna, och jag stirrade in i hans håriga anus.

"Plocka ut en och smaka... jag vet att du vill" sa han med en sliskig röst. Jag närmade mig med darriga händer hans rövhårsbuske och ryckte ut ett konkelbär, det var vått och kladdigt och bestod till största delen av otvättat könshår och diarée.

Jag stoppade det i munnen och tuggade långsamt, smaken var bland det vidrigaste man kan uppleva. "Jag måste spy..." kved jag fram.

Till min förvåning vände sig Gammelfar om och tittade på mig, jag spydde över honom. Han gapade och svalde mina spyor och smakade och smackade på dom. "Oooh iii aaah vad goott det var med lite kååta tonårsspyor!".

Han oljade in sin nakna kropp med mitt kräks och hans skägg var tvärfyllt. Han oljade in sig under armarna med min ljusbeiga spya, och jag kände för att spy igen.

"Men du är inte riktigt klar ännu..." han närmade sig mig och drog av mina byxor. Hans hand var täckt av spya, och han började runka på min penis med handen tills jag hade ett stånd.

Han ställde sig på alla fyra och han bad mig att slicka hans anus, så att min penis lättare skulle glida in. Men med tanke på svetten och diarée resterna som gubben samlat på sig så var glidet nog inget problem.

Jag slickade girigt med hela munnen och konkelbär fastnade i tänderna. Jag kräktes i hans rövhål, sen körde jag in min kuk.

Gubben stönade hårt och med en nasal och högraspig röst "Grööööööösaaaa-Maaaajaa va skööönt du knurlllaaar" sa han med en bastand skånsk brytning.

Jag kände hur jag grät en tår, men inombords grät jag floder.

Jag ryckte ut min penis och den var täckt av gubbens skit, som han slickade rent. Sen så spydde han mig i ansiktet, fy fan vad det stank.

Sen närmade han sig min mun med sin lilla 9cm's balle och jag sög på den. Den var otvättat och smakade av gammal smegma och charlottenlök. Han kom i min mun sen kysste han mig så djupt att jag nästan kvävdes.

Det här var den bästa dagen i mitt liv.

Spana också in: