Forumet - Går det att fråga en tjej om hon tappat intresset?

Går det att fråga en tjej om hon tappat intresset?

6186 1 31

Tjena. För 4 veckor sedan visade en tjej intresse för mig genom att flirta och le varje gång vi möttes i korridoren. Nu så ger hon mig inte blicken längre. Vi pratade mycket via sms förut men har nu inte gjort det på ca 2 veckor. Går det att i en sånn här situation fråga rakt ut om hon fortfarande har något intresse för mig?  Och isåfall ska man fråga det via sms, ringa eller ta det öga mot öga? Svar med lite erfarenhet vore bra :)

Spana också in:


WinterTime:
Du får gärna utveckla ditt resonemang lite ;)
Kan ej förklara men har flera gånger slutat snacka för att sen fortsatt normalt igen. Tror det funkar bättre än "eru fortfarande intresserad xD"... lol pga keff sak att säga oftast. Det behöver ej vara kefft beroende på vem som säger det men eftersom du har skapat en tråd om det kommer det antagligen vara kefft... men aja lysnna inte på mig även om jag har rätt ^___^

AddeGranberg: Hej, jag vill bara fråga en sak, ursäkta om jag är påträngande men, är du intresserad av mig?
Det här är seriöst det värsta man kan skriva...
Formuleringen "vill bara fråga en sak" implicerar att man inte komma ställa mer frågor eller prata mer. Var det bara det du ville prata med henne om? Nej det var det inte. Sedan ska man väl inte ursäkta sitt beteende om man inte skriver något direkt olämpligt. Fel nummer tre är att prata direkt om intresse med någon man inte känner. A-W-K-W-A-R-D.
Sämsta rådet jag läst och det fattar till och med jag och jag är helt sämst på flirtning och sådant.