Forumet - Går inte att lägga till kontakter *FÖRBANNAD*

Går inte att lägga till kontakter *FÖRBANNAD*

1351 0 21
När jag ska lägga till en ny MSN-kontakt så klickar jag ju på lägg till, sen skriver jag in dennes MSN-adress och personen läggs till på MIN lista.

Nu till grejen, personen är blockad, så jag klickar på den och då går det fortfarande att klicka "Blockera kontakt" så jag klickar där, sedan "Ta bort blockering". Varför?

Så jag testade adda min andra MSN-adress, skrev in, såg att den var blockad, gjorde ovanstående, och VAFAN... när jag loggar in på den andra adressen, ne inte jävlar har jag blivit addad?

Whats the problem?! När jag addat personer så har det blivit så förut också, att man inte blir addad.

Spana också in:

Renesmee:

Meen, när kontakten är "blockerad", så trycker du på tillåt - då blir den ju blockerad igen. Men då trycker du på tillåt, så kan ni prata.


Nej, alltså när jag lägger till en kontakt så står det redan att den är blockerad, men när jag högerklickar så kan jag fortfarande klicka i blockera kontakt, så för att få bort blockad-symboler så klickar jag - Blockera kontakt -> Ta bort kontaktblockering så den är tillåten.
Så då trodde jag att problemet var löst, men icket! Loggade in på min andra msn för att kolla, hade jag fått någon addning? NIX.
1. Öppna MSN.
2. Tryck på *ditt användarnam* bredvid din MSN-bild.
3. Scrolla längst ner och välj ''Alternativ''.
4. Sidan ''Privat'' kommer upp. Välj ''Sekretess'' längre ner på vänstra sidan.
5. Två rutor kommer upp. En med tillåtna kontakter och en med otillåtna.
6. Markera ''blockerad'' kontakts namn och klicka på ''Tillåt'' mellan de två rutorna.

Det borde funka om du inte redan testat det. [cool]