Forumet - Går killar och längtar på samma sätt som tjejer?

Går killar och längtar på samma sätt som tjejer?

2299 0 55

Spana också in:

Bara en tanke som slog mig..
Killar (enligt samhället och ja.. min personliga uppfattning) ska (är) det "starkare" könet och i vissa fall helt jävla känslokalla.
Med det menar jag inte att vi tjejer är några änglar, snarare tvärtom, finns många tjejer som är känslokalla idioter också..
Men den bilden jag fått är att killar glider igenom vardagen/livet, bryr sig inte så mycket om kärlek at all. Inte lika mycket eller kanske lika öppet som tjejer.. Hur som helst. En dag så händer det och flera av de killar jag känner säger varken bu eller bä om saken, kärlek är av bekvämlighetsskäl.. "Hon tycker om mig, jag trivs i hennes sällskap.. why not liksom".

Låter kanske aningens ytligt och feltolkat i vissas ögon, men det är den bilden jag fått..
Jag är rätt så övertygad om att tjejer och killar är väldigt snarlika när det gäller relationer och behovet av närhet. Alla människor (Nja nästan alla) vill ha närhet och bekräftelse. Och vad är mer bekräftelse än ha en person som är kär / älskar en ?

Sen så utspelar ofta killar och tjejer sina tankar på olika sätt. Detta är något som präglas av ungdomen och tynar ut mer och mer desto äldre man blir. Jag tyckte personligen att det var väldigt mycket "spel" när jag var 13-19 (högstadie och gymnasium) men det släpper när man börjar jobba / plugga högskola då folk mognar mer och vet vad dom vill i större utsträckning.