Forumet - Går på kass fokkhögskola, har ingen motivation mer

Går på kass fokkhögskola, har ingen motivation mer

214 0 2
Jag såg fram emot det och börja kämpa så att jag kan plugga vidare. Men jag trivs inte alls i min klass, hatar miljön, vi får bara sitta i en ful klassrum hela dagen, klarar inte av eleverna, de tror att det är gymnasiet och gapar och skrattar hela tiden, folk som ska avbryta läraren och ställa dumma frågor. Läraren är kass med, verkar inte som att han har nån erfarenhet alls förutom kassa skolan. Och det värsta, vi måste göra grupparbeten hela tiden vilket jag inte klarar av, det känns så jävla dåligt.
Känns som att jag inte orkar mer o vill hoppa av eftersom jag inte har nån motivation när jag är där. Hur fan ska jag klara av 1 år????
Har gått där i ett par dagar o redan är jag trött. hur ska jag klara av året? Hur får jag tiden gå snabbt o strunta i allt det dåliga? Ingen annan som haft dålig erfarenhet men ändå gått ganska bra för?
Om du bara har gått där i ett par dagar så borde du vänta tills det har gått ett par veckor och se om saker blir bättre. Det är lätt att få katastroftänkande redan de första dagarna..

Hur gamla är eleverna i klassen? Du kanske kan byta klass om de inte blir bättre, för jag antar att det finns flera olika klasser men i samma årskurs? ..