Forumet - Gastric Bypass Operation (Överviktsoperation)

Gastric Bypass Operation (Överviktsoperation)

1270 0 18

Spana också in:

Buddah:

Hur pass många "metoder" och grejer har du prövat innan? Gastric Bypass känns som det sista jag skulle ta till i alla fall, verkar skittråkigt att inte kunna äta normalt sen.


Hade provat i princip allt. Men verkligen ingenting funkade. Jag kan äta en normal portion mat nuförtiden så så jobbigt är det inte.
Myksa:

Ser ner på folk som gör en sådan.
Vet folk som har gått upp en massa i vikt med flit för att få en sådan betald av staten.


Då kan ja upplysa om att det är långt ifrån alla som gör så ;)
Grotesko:

Gastric Bypass Operation (Överviktsoperation)

Tjabba tjena o alla andra görfräcka fraser.

Någon här på UM som gjort en Gastric Bypass operation tro ? Själv har jag detta och har snart tappat 70kg.

Dela med er nu!


Jag tillhör de lyckligt lottade som kan frossa i mat dvs äta hur mycket jag vill utan att gå upp ett enda gram. Läkaren säger att jag har maximal effektiv ämnesomsättning. Å andra sidan om jag inte äter på några dagar så går jag inte ner i vikt heller eftersom kroppen enl läkarna ställer om sig till svält o därför förbrukar så lite energi som möjligt.

Nåväl, tycker det är väldigt bra att du gjort en bypass operation. Fetma håller på att bli (väst)världens nya folksjukdom o det är ju inte bra. Om det sedan beror på att de överviktiga äter fel mat, äter för mycket mat, äter onyttig mat eller rör sig alldeles för lite eller snarare en kombination av alltihop kan vi lämna därhän. Fakta är bara att det är ett problem för många. [sad]

Att många medvetet skulle bli feta bara för att få en gratis operation av landstinget tror jag inte ett dugg på. En bypass operation är väl ett kirurgiskt ingrepp som görs med hjälp av en skalpell o det är väl inte så roligt o gå omkring med ett ärr över hela magen. Men för de som verkligen är i behov av det är det naturligtvis ett lyft. [smile]

Får jag fråga... är du tjej eller kille? Hur gammal är du? Vad vägde du innan o vad väger du idag?