Forumet - Gatusmack

Gatusmack

367 0 39
Vad är det för fel med våld? Kan vi inte acceptera att det är en del av att vara människa, aggressiviteten? Som den sexuella drifterna vi har? GTA? Pokémon? Geodude spöar Charmander med en critical hit? Jag tycker inte att man ska bekämpa gatuvåldet, man kan inte hela tiden uttrycka sig i ord, bara stå där och prata, ibland så måste man slå folk så att de ska förstå, våld borde vara en mänsklig rättighet.

Jäkla mesriccardo fick så jäkla mycket uppmärksamhet, ja visst kanske var överdrivet att han dog men han förtjänade säkert en spark i magen. Skulle själv gärna gett honom en spark i ansiktet nu efteråt, jäkla attentionwhore

Spana också in:

Våld i viss mäng kan väl vara okej sålänge det uppstår av en jävligt vettig anledning. Råna och knivhugga känns ju inte riktigt okej, kanske. Inte heller att bomba sönder våran kära planet.

Men kanske slå någon lite om dom vekrligen verkligen förtjänar det? skulle själv aldrig få för mig att göra det. Men Poliser använder till exempel våld om det är nödvändigt! Faktiskt, det är sant!