Forumet - Gay Drömmar

Gay Drömmar

3478 1 9

Hej...Jah hade en underlig dröm igår... det var så att jag satt med mig tjej kompis och jag snackade som vanligt. Men just då när jag snackade så kom en ung man fram till mig i drömmen alltså. Och sa ungefär såhär "Hej är du gay..? Jag har en kusin som är kär i dig" och jag hann aldrig svara tror jag på den där gay frågan för efter det så kom en skit snygg kille fram och började snacka med mig i drömmen... Det lustiga är att jag inte minns hur han såg ut.. ^^ Men hur som helst så blev vi ihop i drömmen och vi hade "kul"(pratade,kysstes osv.)... Och sen så vaknade jag upp ur drömmen och gick till skolan.. under hela den dagen så tänkte jag på denna mystiska person och tro det eller ej så tror jag att jag har blivit kär i den personen som jag drömde om... det låter helt sjukt nu när jag skriver om det men jag tror att jag har blivit kär i en fantasiskapad person... :O Är det möjligt och är det vanligt... 

Sen så sätter den här drömmen mig i en underlig sits.  Asså jag vet inte riktigt om jag är bög eller om jag är bi men jag har aldrig blivit kär i en tjej eller en kille men jag tycker mer om killar en tjejer. Och sen så har jag mer tjej kompisar än kill kompisar.. hmm kanske längtar jag efter mer killar i gänget eller vad tror ni? 

SEN så jag måste väl säga att jag är homo efter den här berättelsen.. det är knäppt för efter den här drömmen har jag undrat vilken sexuell läggning jag tillhör... vad tror ni?

Jag har två frågor:  Är det möjligt och är det vanligt att bli kär i en fantasiskapad person? och vilken sexuell läggning tror ni jag tillhör?


Givetvis är det möjligt att bli kär i, i allafall få en crush i fantasiskapade personer. Jag till exempel skriver rätt så mycket böcker och ibland så kan det hända att jag får crusher i mina karaktärer som jag hittat på, så nog går det alltid. Och angående din läggning så låter det som att du är bisexuell. Det är vanligt att om man är bi så brukar man oftast gilla ett kön mer än det andra. Fast tänk inte för mycket på vilken läggning du har, sådant brukar komma naturligt =)

 

Spana också in: