Forumet - Gay-flottan, är den OK?

Gay-flottan, är den OK?

756 0 24
En god vän till mig försöker övertyga mig om att följa med och festa på någon gaykryssning i november. Jag har aldrig kryssat tidigare och han bjuder på min andel i hytten, så det är ju lockande. Plus att jag är lite festsugen. En fråga bara: ni som åkt med båten förr, är den extremt sexueliserad med orgier och skit överallt, eller brukar det finnas andra heterosexuella ombord, så det finns något även för en heterokille?

Spana också in:

Blofeld:

En fråga bara: ni som åkt med båten förr, är den extremt sexueliserad med orgier och skit överallt, eller brukar det finnas andra heterosexuella ombord, så det finns något även för en heterokille?


Svaret är ja och ja.

Eftersom det inte finns några andra ombord, som barnfamiljer och annat, blir attityden till det mesta slappare. Dvs folk sitter och krökar i gången utanför hytten med hög musik etc, blir lite som en festival.

Musiken och feststämningen brukar vara överlägsen på gayklubbar, vilket även lockar hetropersoner. Det brukar vara ganska många både killar och tjejer som är hetro och bara vill festa och ha kul med lite högre i tak.

Men är ÄR en gaykryssning, så självklart kommer det synas en del böghångel. Dock aldig sett något offentligt sexande, men gruppsex eller ragg rent allmänt är lätt att fixa om du skulle få för dig saker på fyllan [wink]
Pheadrus:

Det brukar vara ganska många både killar och tjejer som är hetro och bara vill festa och ha kul med lite högre i tak.


Låter ju bra [smile]

Pheadrus:

Men är ÄR en gaykryssning, så självklart kommer det synas en del böghångel. Dock aldig sett något offentligt sexande, men gruppsex eller ragg rent allmänt är lätt att fixa om du skulle få för dig saker på fyllan


Är ganska tolerant, så kan väl leva med att de äcklar sig lite med varandra. [email protected]ämnda [bigsmile]
Också undrar de varför de får aids.
Macktorsken:

Tror du kommer mogna på den.


En massa omoraliska homofiler, kommer säkert få mig att mogna [rolleyes]

Nåja, de gör vad de vill och jag gör vad jag vill.


farbror gugge:

du kanske inte ska sikta på att ragga upp tjejer men kan väl vara kul ändå :)


Är ändå för blyg för att ragga [crazy]